Fransız medyası: Messi, PSG'de olacak!

Fransız medyası, Barcelona ile yolları ayırmayı isteyen Lionel Messi'nin seneye PSG forması giyeceğini ifade etti.

SPOR 04.12.2020, 16:26 04.12.2020, 16:36
Fransız medyası: Messi, PSG'de olacak!

Arjantinli futbolcu Lionel Messi, Barcelona yönetimi ile yaşadığı gerginliğin ardından isteksiz bir şekilde kulüpten kalmaya devam etti.

33 yaşındaki futbolcunun, Luis Suárez'in takımdan yollanması ve ligde kötü neticeler elde edilmesi üzerine Barcelona ile yolları ayırmayı düşündüğü iddia edildi. 

Futbol kariyerine başka bir ligde devam etmeyi düşünen yıldız futbolcunun, Fransız ekibi PSG'nin kadrosuna dâhil olacağı ileri sürüldü. 

RMC Sport kanalı, Lionel Messi'nin gelecek yıl Fransız ekibi PSG'nin formasını diyeceğini öne sürdü. Daniel Riolo isimli muhabir, 33 yaşındaki futbolcunun gelecek sene PSG'de top koşturacağını belirterek, bu konuda çok ciddi olduğunu söyledi. 

"Messi ile tekrar beraber oynamak istiyorum"

PSG forması giyen Neymar, Manchester United mücadelesinin ardından çok konuşulacak bir açıklamada bulunmuştu. Yıldız futbolcu, Lionel Messi ile tekrar beraber oynamayı çok istediğini ifade etmişti. Brezilyalı futbolcu, gelecek yıl Lionel Messi ile beraber oynamak zorunda olduğunu söylemişti.

Neymar'ın, sezon bitiminde Barcelona ile sözleşmesi sona erecek olan Lionel Messi'nin PSG'ye transfer olacağını ima ettiği veya kendisinin tekrar Barcelona forması giyebileceği şeklinde yorumlanmıştı. Söz konusu açıklamalar, sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşmüştü.

Yorumlar (0)