Fransız basınından Mitroglou iddiası

Fransız L'Equipe gazetesinin haberine göre Galatasaray, 1 yıllık daha sözleşmesi bulunmasına rağmen Kostas Mitroglou'yu takımdan göndermek istiyor.

SPOR 03.06.2019, 14:40 03.06.2019, 14:56
Fransız basınından Mitroglou iddiası

Devre arasında Marsilya'dan Galatasaray'a 1.5 yıllığına kiralanan Kostas Mitroglou'ya ayrılık yolu gözüktü.

Fransız L'Equipe gazetesinin ‘Mitroglou Galatasaray'dan ayrılıyor’ başlıklı haberinde, sözleşmesinde 1 yıl daha bulunmasına rağmen Yunan forvetin, teknik direktör Fatih Terim'in gelecek planları içerisinde yer almadığı ifadesine yer verildi.

Yarım sezon forma giydiği sarı kırmızılı ekipte ikna edici bir performans ortaya koyamayan 31 yaşındaki forvet, ligin ikinci yarısında Galatasaray'da 7 karşılaşmaya çıktı ve sadece 263 dakika sahada kaldı.

Sadece bir kez fileleri havalandırabilen Yunan forvet, 90+5'te Akhisarspor'a attığı golle sarı kırmızılıların şampiyonluk yolunda en kritik virajlardan birini firesiz geçmesini sağlamıştı.

Marsilya ile 2022 yazına kadar kontratı bulunan 31 yaşındaki forvetin Fransız ekibinde de geleceğinin olmadığı kaydedilirken, Mitroglou'nun kendi ülkesine dönüp yeniden Olympiakos forması giyebileceği ihtimali üzerinde duruldu.

Yorumlar (0)