Fransa'yı Türk seyirci korkusu sardı!

A Millî Takımı gurbetçiler, Fransa karşılaşmasında yalnız bırakmayacaklar. 81.338 kapasiteli Stade de France'ta en az 40 bin Türk tribünde yerlerini alacak.

SPOR 12.10.2019, 11:37 12.10.2019, 11:36
Fransa'yı Türk seyirci korkusu sardı!

Millî takımın Fransa ile Paris'te karşı karşıya geleceği karşılaşmada gurbetçilerimiz adeta stadda boş yer bırakmayacak.

Fransa Futbol Federasyonu medya ofisinden L'Equipe'e yapılan açıklamada, "Emniyet güçlerinden bu maç için ekstra destek istedik. Alarm durumuna geçtik. Maçın biletleri, normalden daha hızlı bir şekilde satılıyor ve neredeyse tükendi. 1-2 gün içerisinde de tamamen tükenmesini bekliyoruz." denildi.

Açıklama, "Türk taraftarlar için ayırdığımız 3200 bilet günler öncesinden tükendi. Ayrıca, Fransa için ayrılan alanda da Türkler olacak. Maçta 40 bin civarında Türk taraftar olacağından korkuyoruz." şeklinde devam etti.

milli takım tribün ile ilgili görsel sonucu

"Normalin üstünde bir yolcu sayısı var"

Fransa Futbol Federasyonu, "Türk taraftarlar, biletleri direkt olarak satın almadığı için tam olarak kaç kişi olduklarını bilemiyoruz. Biletleri, üçüncü parti satıcılardan alıyorlar. Maç ve 1 gün öncesinden Paris'e Almanya, İsviçre ve Belçika'dan normalin üstünde bir yolcu sayısı var." şeklinde bir açıklamada bulundu.

Haberin devamında, Fransız emniyetinin karşılaşmanın yapılacağı Stade de France'ın bulunduğu Saint-Denis'de ekstra önlemler aldığı aktarıldı. Ayrıca, maç için stadyumda 600 polisin görev alacağı açıklandı.

A Millî Takım, Fransa ile 14 Ekim Pazartesi akşamı 81.338 kişi kapasiteli Stade de France'ta mücadele edecek.
 

Yorumlar (0)