Fransa Açık'ta ikinci gün sürprizi!

Fransa Açık Tenis Turnuvası'nın ikinci günü, ilk tur maçlarıyla devam etti. Erkeklerde Rafael Nadal ve Novak Djokovic üst tura yükseldi. Kadınlarda ise dünya 5 numarası olan Estonyalı Anett Kontaveit'i yenen Avustralya Ajla Tomljanovic, büyük bir sürprize imza attı.

SPOR 24.05.2022, 00:57 24.05.2022, 17:21 Hakan Öksüz
Fransa Açık'ta ikinci gün sürprizi!

Tenis dünyasının kalbi Paris'te atıyor. Fransa Açık turnuvasında ikinci gün maçları bugün yapıldı. Dünya 5 numarası İspanyol Rafael Nadal, Avustralyalı Jordan Thompson'ı 6-2'lik setlerle 3-0 yendi ve adını ikinci tura yazdırdı.

Djokovic ikinci turda

Sırbistanlı raket Novak Djokovic ise ilk tur maçında Japon Yoshihito Nishioka ile karşılaştı. Dünya 1 numarası Djokovic maçı 6-3, 6-1 ve 6-0'lık setlerle 3-0 kazandı.

Turnuvaya 10 numaralı seribaşı olarak katılan Büyük Britanyalı Cameron Norrie, Fransız Manuel Guinard'ı 3-0 mağlup etti. İsviçreli Stan Wawrinka'yı 3-1 yenen Fransız Corentin Moutet de adını ikinci tura yazdıran isimlerden oldu.

Sırbistanlı Filip Krajinovic ise ABD'li Reilly Opelka'yı 3-0 yendi.

Anett Kontaveit havlu attı

Kadınlarda dünya 5 numarası olan Estonyalı Anett Kontaveit, Avustralya Ajla Tomljanovic'e ilk sette 7-6 yenildi.

Anett Kontaveit'in ikinci sette de 7-5 yenilerek elenmesi, turnuvanın ikinci gününün sürprizi oldu.

Kadınlarda diğer sonuçlar

Büyük Britanyalı Emma Raducanu, Çek Linda Noskova'yı 2-1 yendi. Victoria Azarenka, Ana Bogdan'ı 2-1 mağlup etti. Angelique Kerber de Polonyalı Magdalena Frech'i aynı skorla yenerek ikinci tura yükseldi.

Yorumlar (0)