Francesco Totti’den eski takımına sert çıkış!

25 yıl Roma forması giyen yıldız futbolcu Totti ile takımı arasında soğuk rüzgarlar esiyor.

SPOR 07.01.2020, 11:31 12.01.2020, 15:50
Francesco Totti’den eski takımına sert çıkış!

Roma'nın simge ismi Francesco Totti’den eski takımına karşı çok sert bir çıkış geldi. Kulüp tarihinin en efsaneleri arasında yer alan futbolcunun, menajerlere Roma ile transfer işine girmemeleri çağrısında bulunması büyük bir şoka sebep oldu.

Totti, yaz döneminde takımındaki direktörlük görevinden ayrılmıştı. Sırtından bıçaklandığını dile geitren Totti, kulübün sahibi James Pallotta’yı Roma’yı tanımamakla suçlamıştı.

Genç yıldızlara menajerlik yapmak istediğini söyleyen Totti, “Elinde genç bir Francesco Totti olsa ne yapardın?” sorusunu, “Roma’ya göndermezdim çünkü hemen satarlardı” şeklinde yanıtladı.

Roma geçen yaz Konstantinos Manolas ve Luca Pellegrini rakipleri Napoli ve Juventus’a satmıştı. Önceki yıl ise Alisson, Radja Nainggolan ve Kevin Strootman gibi yıldızlar büyük kulüplere göndermişti.

Oyuncu ve direktör olarak Roma’da 30 yıl görev alan Totti, 786 maçta 307 gol attı. 43 yaşındaki efsane oyuncu, futbolu Roma yönetiminin baskısı ile bıraktığını belirtti ve: “Herkes bana futbolu bıraktırdıklarını biliyor. Bırakmamı istediler. Direktör olarak da 6 yıllık kontratım vardı. Ama Franco Baldini ile uyumu hiç yakalayamadık. Birimizin gitmesi gerekiyordu.”
 

Yorumlar (0)