Formula 1'de ilk uçak Sabiha Gökçen'de

İstanbul'da düzenlenecek Formula 1 için ilk kargo uçağı İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na teker koydu.

SPOR 05.11.2020, 10:59
Formula 1'de ilk uçak Sabiha Gökçen'de

13 Kasım ve 15 Kasım 2020 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek efsane yarış Formula 1'e katılacak kara uçaklarını, ekipman ve gerekli mazlemeleri taşıyan ilk kargo uçağı, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na teker koydu.

Dokuz yıl aradan sonra Formula 1 yarışları 13 Kasım ve 15 Kasım 2020 tarihleri arasında Kurtköy'deki İstanbul Park pistinde yapılacak.

İstanbul Kurtköy'de yapılacak Formula 1 yarışlarının 14. etabı olan "Formula 1 DHL Turkish Grand Prix 2020" için tüm hazırlıkların tamamlandığı, pist ağırlıklı olmak üzere İstanbul Park genelinde sıkça kontrollerin tekrarlandığı belirtildi.

Dünyanın en büyük organizasyonlarından biri olan Formula 1 yarışlarına katılarak yarışacak ekiplerin araçlarını ve ekiplerin malzemelerini taşıyan Air Bridge Cargo Airlines uçağı da dün akşam geç saatlerde İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na teker koydu. Air Bridge Cargo Airlines uçağından büyük dikkat ve titizlikle indirilen araçlar ve yardımcı malzemeler, burada bulunan tırlara yüklendi ve yarışların yapılacağı İstanbul Park'a doğru yola çıkarıldı.

Yorumlar (0)