Fode Koita, Fenerbahçe'ye önerildi!

Kasımpaşa’yla yollarını ayıracak olan 29 yaşındaki Fode Koita'nın menajeri sarı-lacivertli yönetimle temas kurdu. Şartlar uyduğu takdirde bu transfer bedelsiz gerçekleşebilir.

SPOR 06.01.2020, 14:14 12.01.2020, 16:00
Fode Koita, Fenerbahçe'ye önerildi!

FFP kriterleri ve TFF'deki limitler sebebiyle zor durumda olan Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme meydana geldi. Kasımpaşa'dan ayrılacağı tahmin edilen Fode Koita'nın menajeri Bernard Collignon, sarı-lacivertli ekiple temasa geçti ve oyuncusunu önerdi. Kanat forvet ve santrfor olarak görev yapabilen Koita, Kasımpaşa'yla ilişkisini keserse boşta kalacak. Fenerbahçe, bu transferi bonservis bedeli ödemeden gerçekleştirme imkânına sahip. Sarı-lacivertli yönetim, Fransız hücumun menajerine bu önerisini henüz yanıtlamadı.

Sözcü'de yer alan habere göre teknik direktör Ersun Yanal'ın da onayı alındığı takdirde Koita'yla ilgili girişimler başlayacak. 2015-2016 sezonunun devre arasında Kasımpaşa'ya transfer olan Fransız oyuncu, ligde 75 maçta 15 kez fileleri havalandırdı. Koita, bu sezon ise 12 lig maçına çıktı ve 4 gol kaydetti.

Yorumlar (0)