Fiorentina-Sivasspor maçı hangi kanalda?

Temsilcimiz Sivasspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında bu akşam Fiorentina deplasmanına çıkıyor. Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, düzenlediği basın toplantısında, galibiyet hedeflediklerini söyledi. Peki Fiorentina-Sivasspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte detaylar...

SPOR 09.03.2022, 09:16 09.03.2023, 18:00 Hakan Öksüz
Fiorentina-Sivasspor maçı hangi kanalda?

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde grubunu lider bitirerek son 16 turuna adını yazdıran Demir Grup Sivasspor, turun ilk maçında bugün İtalyan ekibi Fiorentina ile deplasmanda karşılaşacak. Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın öğrencileri, 16 Mart'ta oynanacak rövanş maçı öncesi avantajlı bir skor elde etmeye çalışacak.

Fiorentina-Sivasspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam saat 23.00'te başlayacak Fiorentina-Sivasspor maçı TV 8,5 ekranlarından naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı Arnavutluk'tan Enea Jorgji yönetecek. 

Sivasspor, zorlu karşılaşma öncesi son idmanını dün akşam saatlerinde Artemio Franchi Stadı'nda gerçekleştirdi. Oyuncularıyla kısa bir toplantı yapan Rıza Çalımbay, maçın önemini anlattı. Daha sonra koşu, ısınma ve 5'e 2 taktik çalışması yapıldı.

Rıza Çalımbay: "Hedefimiz beraberlik değil, galibiyet"

Artemio Franchi Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Maçın zorluk derecesinin ve rakibin gücünün farkındayız. Şu an formdalar. Biz de üç yıldır peş peşe Avrupa kupalarına katılıyoruz. Belli bir deneyim elde ettik. Bu kurada zayıf takım kalmamıştı. Disiplini elden bırakmayacağız. Grup maçlarında deplasmanlarda hiç yenilmedik. Daha iyi konsantre olduk. Defansa kapanıp da beraberlik alma düşüncemiz yok. Kazanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)