Final nefes kesecek, Süper Lig'e çıkacak son takım netleşecek

Spor Toto 1. Lig takımları Pendikspor ve Bodrumspor, Spor Toto Süper Lig'e yükselecek 3. takım olmak için yarın play-off finalinde karşılaşacak. Hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacağı maç nefes esecek.

SPOR 07.06.2023, 09:38 07.06.2023, 17:19 Hakan Öksüz
Final nefes kesecek, Süper Lig'e çıkacak son takım netleşecek

Spor Toto 1. Lig'de play-off finali yarın yapılacak. Spor Toto Süper Lig'e çıkacak son takım yarın netleşecek. Pendikspor ve Bodrumspor, Süper Lig'e yükselebilmek adına yarın saat 20.00'de kozlarını paylaşacak. Spor Toto Akhisar Stadı'nda yapılacak maçta hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak.

Pendikspor, play-off finaline direkt yükseldi

Yılport Samsunspor ile Çaykur Rizespor'un direkt olarak Spor Toto Süper Lig'e yükselmeye hak kazandığı sezonda Pendikspor normal sezonu 3. sırada, Bodrumspor ise 4. sırada bitirmişti. Normal sezonu 3. sırada tamamlayan Pendikspor, play-off finaline doğrudan katılım hakkı elde etmişti.

Bodrumspor, Arda Turan'ın takımı Eyüpspor'u elemişti

Bodrumspor ise finale yükselebilmek için 2 tur geçti. Play-off 1. turunda Göztepe'yi 3-1 yenen Bodrumspor, teknik direktörlüğünü Arda Turan'ın yaptığı Eyüpspor ile eşleşti. İlk maçta 1-0 yenilen Bodrumspor, ikinci maçta rakibini 2-0 mağlup ederek finale yükseldi. 

Maç berabere biterse uzatma bölümüne geçilecek

Yarın oynanacak final maçında normal sürenin eşitlikle sonuçlanması durumunda uzatma bölümüne geçilecek. Uzatmalarda da skor değişmezse seri penaltı atışları yapılacak. Sezonu 67 puanla Çaykur Rizespor'un 1 puan altında bitirerek Süper Lig'e direkt yükselme fırsatını tepen Pendikspor ile ligi 4. sırada tamamlayan Bodrumspor'un final maçı nefes kesecek.

Yorumlar (0)