Filip Novak: Trabzon ve İstanbul kıyaslanamaz

Fenerbahçe'nin sol bek oyuncusu Filip Novak ülkesinde bir basın toplantısında yaptığı açıklamada İstanbul'daki günlerini ve Fenerbahçe durumunu konuştu.

SPOR 21.11.2020, 00:24
Filip Novak: Trabzon ve İstanbul kıyaslanamaz

Fenerbahçe'nin yaz aylarında Trabzonspor ile sözleşmesinin bitmesi sonrasında kadrosuna dahil ettiği fakat sezon başında yaşadığı sakatlık sonrası fazla şans bulamayan Filip Novak, Çek basınına yaptığı açıklamada İstanbul'daki günlerini anlatarak hocası Erol Bulut'a mesaını iletti.

İşte Filip Novak'ın ifadeleri...

"Kısa bir zaman sonra şansın geleceğine inanıyorum"

"Malesef takıma girmemin ardından sakatlandım ve tedavilerim esnasında da lig başladı. Takıma girmem için malesef zamanım kalmadı. Şansımı bekliyorum ve kısa bir süre sonra şansın geleceğini düşünüyorum."

"Oynamadığım için sorun oluşturmam"

"Kulübede oturmak bana göre değil fakat bu konuda bir şey yapamıyorum, bu gerçeği kabul etmeliyim. Oynamadığımda problem oluşturacak bir oyuncu değilim. Zihnimi açık tutarak pozitif olmam gerekli. Şans geldiği zaman kullanacağım, başka ne yapabilirim ki?

Fenerbahçe'de Trabzonspor'a kıyasladığımda daha büyük bir rekabetin olduğu gerçek. Neredeyse 3 oyuncu var her pozisyonda. Türkiye'de büyük bir kulübe geldiğimin farkındayım."

"Türkiye'nin en büyükleri Galatasaray ve Fenerbahçe"

"Fenerbahçe'nin geçmişi hedefleri, her şeyiyle büyük olduğu aşikar. Her gün gazetelerde sayfalar ayrılıyor ve televizyonlarda saatlerce konuşulan takım Fenerbahçe oluyor. Türkiye'nin en büyük kulüpleri bunlar. Fenerbahçe ve Galatasaray, milyonlarca taraftarları bulunuyor."

"İstanbul ve Trabzon karşılaştırılamaz"

"İstanbul gerçekten çok başka. Trabzon ile karşılaştırmak doğru olmaz. Her şey var İstanbul'da. İhtiyacım olan her şeyi buluyorum. Çok mutluyum burada. Şimdi ise sabırla oynama şansımı beklemedeyim."

Yorumlar (0)