Fenerbahçe'ye Mesut Özil şoku!

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 5. karşılaşmasında Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile yarın deplasmanda karşılaşacak olan temsilcimiz Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamladı. Fenerbahçe’de, Galatasaray maçından sonra ayak bileği şişen Mesut Özil antrenmana çıkamazken Özil’in, yarınki Olympiakos maçında forma giymesi beklenmiyor.

SPOR 24.11.2021, 17:11 24.11.2021, 17:17
Fenerbahçe'ye Mesut Özil şoku!

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu 5. hafta karşılaşmasında yarın Yunanistan ekibi Olympiakos ile deplasmanda karşılaşacak. 

Mesut Özil, Olympiakos maçında yok

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde son antrenmanının yapan Fenerbahçe’nin bu antrenmanının ilk 15 dakikası basına açık gerçekleşti. 

Sakatlıkları devam eden Enner Valencia ve Altay Bayındır idmanda bulunmazken, Galatasaray karşılaşmasından sonra sakatlanan ve ayak bileği şişen Mesut Özil, son antrenmana çıkmadı. Mesut'un, yarınki Olympiakos maçında oynaması beklenmiyor.

Kendi tesislerinde bugün son antrenmanını yapan Fenerbahçe, saat 14.00'te Yunanistan'a gitti. Akşam saat 19.30 sıralarında Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira ile Yunan oyuncu Pelkas, bir basın toplantısı düzenleyecek.

Yorumlar (0)