Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusuna Almanya’dan kanca

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'de ilk 11 içerisinde bulunan yerini kaybetmesinin sonrasında Serdar Dursun’a Almanya Bundesliga takımlarından Schalke 04 talip oldu.

SPOR 01.08.2022, 15:31 02.08.2022, 17:40
Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusuna Almanya’dan kanca

Fenerbahçe, teknik direktörü Jorge Jesus idaresinde transfer işlemlerini sürdürürken, gelecek oyuncular kadar, gidecek oyuncularda merakla takip ediliyor. Joao Pedro ve Joshua King’i kadrosuna dahil eden sarı-lacivertli takımda bir golcü oyuncu transferi daha gerçekleştirilecek.

Planlara dahil edilmedi

Jesus'un planlamaları içerisinde kendisine yer verilmeyen ve ilk 11’de bulunan yerini Enner Valencia’ya devreden Serdar Dursun’un, gelecek yeni golcü oyuncuyla beraber takımda devam etme ihtimali ise zor görünüyor.

Transfer işlemleri devam eden Fenerbahçe, diğer taraftan da takımda bulunan oyunculara gelen teklifleri inceliyor.

Kadro dışı kalınca teklife sıcak baktı

Edinilen bilgilere göre, Serdar Dursun’u transfer etmek için ciddi bir şekilde görüşme sağlayan takımlardan bir tanesi de Schalke 04. Alman takımı, kısa bir süre içerisinde Fenerbahçe ile iletişime geçti ve resmi teklifini sundu.

Yerini kaybeden deneyimli futbolcunun ise olanların ardından Bundesliga'ya gitmek istediği, teklife olumlu baktığı ifade ediliyor.

Golleriyle dikkatleri üzerine çekti

Sarı-lacivertli forma ile toplamda 39 maça katılım sağlayan Serdar Dursun, 4 asist ve 15 gollük performans gerçekleştirdi. Milli forma da giyen Dursun, 8 maç mücadelesinde toplam 7 gole sahipti.

Yorumlar (0)