Fenerbahçe’nin hedefi çeyrek final: Rakibi belli oldu

Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda son 16 karşılaşmasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile mücadele edecek.

SPOR 18.01.2023, 10:57 18.01.2023, 17:45
Fenerbahçe’nin hedefi çeyrek final: Rakibi belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası’nda son 16 karşılaşması kalan Fenerbahçe, Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Ülker Stadı'nda gerçekleşecek karşılaşma saat 20.30'da başlayacak. Mücadele hakem Bahattin Şimşek tarafından yönetilecek.

Fenerbahçe’de 2 oyuncu eksik

Beşinci turda İstanbulspor ile karşı karşıya gelen sarı-lacivertliler, mücadeleyi 3-1 kazanarak son 16 turuna çıkmıştı. Ligde son olarak sahasında Gaziantep FK karşısında galip gelen Fenerbahçe, tek maç eleme şeklinde göre gerçekleşecek karşılaşmadan galip gelerek, çeyrek finale yükselmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor karşısına 2 futbolcusu eksik olarak çıkacak. Sarı-lacivertli takımda kırmızı kart cezası bulunan İrfan Can Kahveci ve sakatlığı olan Joao Pedro mücadelede yer alamayacak.

Genç oyuncu ilk 11’e girebilir

Sarı-lacivertlilerin genç yıldızlarından olan Arda Güler, Çaykur Rizespor karşılaşmasında ilk 11'e oldukça yakın bir konumda bulunuyor. Teknik direktör Jorge Jesus, sakatlığı biten genç oyuncuyu ligde Gaziantep FK karşılaşmasında sonradan oyuna almış ve oyuncu oldukça iyi bir performans sergilemişti.

Çaykur Rizespor mücadelesinde Jorge Jesus’un daha fazla imkan sağlayacağını ifade ettiği genç oyuncusunu ilk 11 içerisinde bulundurması bekleniyor.

Yorumlar (0)