Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi kadrosu açıklandı! Önemli eksikler…

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Slovacko ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’nin UEFA’ya bildirdiği 25 kişilik kadro listesi belli oldu. 

SPOR 01.08.2022, 16:20 02.08.2022, 17:41
Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi kadrosu açıklandı! Önemli eksikler…

UEFA’ya bildirilen listede sakatlıkları bulunan Serdar Aziz, Joao Pedro ve Nazım Sangare’nin yanı sıra Dinamo Kiev maçında sakatlanan İrfan Can Kahveci de yer almadı. Bir süredir takımdan ayrı çalışmalarına devam eden Mert Hakan Yandaş ise listede kendine yer buldu. Listede yer alan bir diğer sürpriz isim ise takımdan ayrılması beklenen Mauricio Lemos oldu. 

Tisserand kadroda yok

Takımdan ayrılması beklenen Max Meyer, Dimitris Pelkas, Mbwana Samatta ve Steven Caulker’ın yanı sıra Marcel Tisserand’ın da listede yer almaması dikkat çekti. Fenerbahçe’nin UEFA’ya bildirdiği 25 kişilik maç kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Altay Bayındır, Ertuğrul Çetin, Gustavo Henrique Vernes, Luan Peres, Mauricio Lemos, Filip Novak, Attila Szalai, Willian Arao, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Diego Rossi, Enner Valencia, Joshua King, Lincoln Henrique, Bruma, Arda Güler, Miha Zajc, Miguel Crespo, Burak Kapacak, İsmail Yüksek, Emre Mor, Mergim Berisha, Serdar Dursun, Bright Osayi Samuel, Muhammed Gümüşkaya.

Yorumlar (0)