Fenerbahçe’nin 3 yıldızına 13 milyon avro

Teknik Direktör Jorge Jesus’un talimatları doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe yönetimi, bir yandan da kadrosunda bulunan oyunculara gelen teklifleri değerlendiriyor. 

SPOR 01.07.2022, 08:59 01.07.2022, 16:39
Fenerbahçe’nin 3 yıldızına 13 milyon avro

Takımdaki yabancı sayısını en kısa sürede 12’ye düşürmeyi hedefleyen Başkan Ali Koç ve yönetiminin özellikle Zajc, Pelkas ve Tisserand için İtalya’dan gelen tekliflere olumsuz bakmadığı ancak aceleci de davranmayacağı belirtildi. 3 oyuncu için İtalyan kulüplerinin toplamda 13 milyon avroya varan teklifler yaptığı öğrenilirken, bu konuda Jorge Jesus’un kararının belirleyici olması bekleniyor. 

İtalyan kulüpleri Zajc, Pelkas ve Tisserand için ısrarcı

Şu an kadrosunda toplam 18 yabancı futbolcu bulunan Fenerbahçe, eğer bu sayıyı 12’ye çekebilirse, 2 yabancı futbolcu transferi daha gerçekleştirebilecek. Öte yandan Serie A ekiplerinin Zajc için 6 milyon avroluk bir teklif sunduğu öğrenilirken, Tisserand için 3 milyon avro, Pelkas için ise 4 milyon avro teklif ettikleri öğrenildi. Toplamda 13 milyon avroluk teklifi değerlendiren Fenerbahçe yönetiminin Jorge Jesus ile istişarelerde bulunarak tekliflere yanıt vereceği kaydedildi.  

Miha Zajc için istenen ücret 10 milyon avro

Geçen sezon hem attığı goller hem de performansıyla dikkat çeken Miha Zajc’ı 10 milyon avrodan aşağı bir rakama satmak istemeyen Fenerbahçe yönetimi, buna karşın Jesus tarafından satılması yönünde rapor alması halinde teklifi değerlendirecek. Tisserand ve Pelkas’ın ise Zajc’a kıyasla takımından ayrılma olasılığı daha yüksek gözüküyor. Fenerbahçe’de Samatta, Lemos ve Caulker ile de yollar ayrılacak.

Yorumlar (0)