Fenerbahçeli Thiam: Maç öncesi totemim yok, dua ediyorum

Fenerbahçe'nin yeni transferi Senegalli forvet Thiam, "Maçtan önce özel olarak bir şey yapmıyorum, yalnızca dua ediyorum." dedi.

SPOR 24.08.2020, 18:55
Fenerbahçeli Thiam: Maç öncesi totemim yok, dua ediyorum

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'dan transferini gerçekleştirdiği Mame Thiam basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

"Fenerbahçe istediğinde çok mutlu oldum"

Thiam, "Kulüp beni istediğinde çok mutlu oldum. Eşim de aynı dilekleri benimle paylaştı ve gitmem gerektiğini ifade etti. Bir hazırlık maçı oynadık. O maç içinde takım arkadaşlarımı tanıma imkanı buldum. Bu benim için önemliydi." ifadelerini kullandı.

"İhtiyaç neredeyse orada oynarım"

Thiam kendisinin hangi mevkiyi tercih ettiğine dair soruya ise, "Çok fazla pozisyonda görev aldım. Solda oynadım, 2. forvet oldum, sağ açıkta görev aldım. Hocanın burada bana nerede ihtiyaç duyduğu çok önemli. Bunun üzerine çalışmalarımı devam ettirmek durumundayım. Her yerde oynayabilmek benim için önem taşıyor. Hocamızla henüz nerede oynayacağıma dair bir konuşma yapmadık. O da benim nerelerde oynadığım konusunda bilgi sahibi. Zamanı geldiği zaman hocamızla bu konu üzerine görüşeceğiz." açıklamasını yaptı.

"Moussa Sow ile görüşme yaptım"

Sarı-lacivertli ekibe gelmeden önce Sow ile bir konuşma yaptığını kaydeden Thiam, "Sow ile konuştum. Bana başarı dileklerini iletti. Ben de tıpkı onlar gibi burada iyi işler yapmak istiyorum." dedi.

"Dinine bağlı bir insanım"

Maç öncesinde dua ettiğini ifade eden oyuncu, "İleride nelerin olacağını Allah bilir ama ben bu takımda olduğum müddetçe maksimum performans göstereceğim. Dinime bağlı bir insanım. Maçtan önce özel bir şey yapmam, dua ederim. Şu an buradayım." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)