Fenerbahçeli taraftarlara kötü haber!

Süper Lig'in 20. hafta maçında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşma için gerçekleştirilen Spor İl Güvenlik Kurulu toplantısı sona erdi. Kurulda A Riski kategorisine alınan zorlu maç için uygulanacak güvenlik tedbirleri konuşularak karara bağlandı ve sarı-lacivertli taraftarların alınmayacağı duyuruldu.

SPOR 28.01.2020, 13:36
Fenerbahçeli taraftarlara kötü haber!

Ligin 20. hafta karşılaşmasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan müsabaka için düzenlenen Spor İl Güvenlik Kurulu toplantısı sona erdi. Sarı-lacivertli taraftarların alınmayacağı karşılaşmada 700'ü özel güvenlik olmak üzere toplam 2 bin 100 güvenlik personeli görev alacak. Trabzon İl Spor Güvenlik Kurulu, Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan maç öncesi aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Trabzon Valiliği'nde gerçekleşen toplantıya, Trabzonspor Kulübü temsilcileri ve diğer yetkililer katıldı. Kurulda A Riski kategorisine alınan zorlu müsabaka için uygulanacak güvenlik tedbirleri konuşularak karar verildi.

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında 1 Şubat Cumartesi günü saat 20.00'de başlayacak olan maçta 700'ü özel güvenlik olmak üzere bin 400 resmi güvenlik personeli ile birlikte toplam 2 bin 100 güvenlik personeli görev alacak. Ayrıca geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi iki takım arasında oynanan karşılaşmalarda misafir takım taraftarı alınmaması yönündeki karar bu maçta da uygulanacak ve sarı-lacivertli taraftarlar karşılaşmaya alınmayacak.

İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında, 2019-2020 sezonu içerisinde Fenerbahçe passolig kartı olup bu kartı iptal ederek Trabzonspor veya Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kartına çeviren seyircilerin Trabzonspor Kulübü tarafından tespit edilerek, güvenlik nedeniyle bahse konu müsabakada bilet yükleme işlemlerinin iptal edilmesi ve bilet yüklemesi yapılmış ise ücretlerinin taraflarına iade edilmesi kararı alındı.

Yorumlar (0)