Fenerbahçeli taraftarlar ortak çağrı yaptı, Vitor Pereira kol kanat gerdi 

Beşiktaş ile 2-2 berabere biten maçta Fenerbahçeli taraftarlar Ali Koç ve yönetime istifa çağrısında bulundu. Ali Koç, sessiz şekilde stadı terk etmeyi tercih ederken maçın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Vitor Pereira, Ali Koç’a kol kanat gerdi: “Başkanımız bunları hak etmiyor.” 

SPOR 20.12.2021, 09:09 21.12.2021, 09:16
Fenerbahçeli taraftarlar ortak çağrı yaptı, Vitor Pereira kol kanat gerdi 

Süper Lig’de kötü günler geçiren Fenerbahçe dün, Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Kendisi gibi olumsuz skorlarla başı dertte olan siyah-beyazlı takım ile 2-2 berabere sonuç elde edilmesinin ardından taraftarların çağrısı “ortak” oldu. 



Maçın ardından oklar Koç’a yöneldi 

Maçın bitiş düdüğünün çalmasıyla birlikte sarı-lacivertli taraftarların hedefi yönetim ve Ali Koç oldu. İstifa sloganları atan taraftarlar karşısında Ali Koç ve ekibi, sessiz sedasız sahadan ayrılmayı tercih ederken taraftarlar uzun süre slogan atmaya devam etti. 





Vitor Pereira, Ali Koç’a sahip çıktı 

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Vitor Pereira, takımın kazanmak için çok çalıştığını ve sahada da her şeyi yaptığını; Ali Koç ve camianın hak ettiği gibi savaştıklarını anlattı: “Biz savaşmaya devam edeceğiz ama her zaman her şeyi kontrol edemezsiniz. Taraftarların tepkisi normal çünkü bizim kazanmamızı istiyorlardı. Başkanımız kulüp için her şeyi veriyor ve sürekli destekliyor. Başkanımız bu tepkileri hak etmiyor.” 

Yorumlar (0)