Fenerbahçeli futbolcular maskelerle sahaya indi!

Fenerbahçeli futbolcular, yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında verilen 1,5 aylık aranın ardından sahaya indi. Dörtlü gruplar halinde çalışan futbolcuların, birbirlerinden uzak bir şekilde antrenman yaptıkları fark edildi. 

SPOR 04.05.2020, 14:51
Fenerbahçeli futbolcular maskelerle sahaya indi!

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle lige verilen arada karantina kurallarına riayet eden ve vakitlerini evlerinde çalışarak geçiren Fenerbahçeli futbolcular, bu sabah saatlerinde yeniden bir araya geldi.

18 Mart günü son saha çalışmasını gerçekleştiren sarı-lacivertliler, 45 günün ardından ilk defa tesislere gelerek hafif bir antrenman yaptı.

Hijyen kuralına dikkat edilen tesislerde futbolcuların, dörtlü gruplar halinde çalışarak birbirlerinden mesafeli bir şekilde düz koşu yaptılar.

Futbolcular, ısınmalarının ardından kültür fizik hareketleri yaparak kaslarını esnettiler. Meşin yuvarlak ile yeniden buluşan futbolcular, bir süre topla çalışma gerçekleştirdi. 

Birçok futbolcu, antrenmanın ardından yeniden evine döndü. Bazı futbolcuların, çalışma esnasında maske taktıkları fark edilirken, futbolcuların tesislerde bulunan duşu kullanmamaları dikkat çekti.


 

Yorumlar (0)