Fenerbahçe’den istifa çağrısı! “Bu ayıp hepimizin!”

Bir açıklama yayımlayan Fenerbahçe Spor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu’ndaki (TFF) peş peşe istifalara rağmen hala görevini bırakmayan Merkez Hakem Kurulu’nu eleştirdi.

SPOR 12.04.2022, 14:09 13.04.2022, 09:41
Fenerbahçe’den istifa çağrısı! “Bu ayıp hepimizin!”

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, pek çok hakemin sürpriz bir kararla kısa süre önce görevinden alınmasıyla MHK tarafından garip hakem atamalarının gerçekleştirildiği, bununla beraber büyük çapta hakem hatalarının da yaşanmakta olduğu vurgulanarak, kurul üyelerine göreve bırakma çağrısı yapıldı. 

“MHK üyeleri hala normal şartlar altında yaşıyormuş gibi yerinde bulunmaktadır”

Yapılan açıklamada, kısa süre önce 13 hakemin görevinden uzaklaştırıldığı belirtilerek, “Aradan geçen süreç içerisinde garip hakem atamaları ve ardı arkası kesilmeyen hakem hataları yaşanmaya devam etmiştir. Pek çok kulübün eleştirilerine, Tahkim Kurulu tarafından alınan aksine karara ve Türkiye Futbol Federasyonu’nda peş peşe yaşanan istifalara rağmen MHK üyeleri hala normal şartlar altında yaşıyormuş gibi yerinde bulunmaktadır. Bu konudaki tek sorumluluk, bunca yaşanmış duruma rağmen hala görevinin başında olan MHK’nin değil; bunu reddetmeyen, sorgulamayan ve ‘nasıl’ diye sormayan herkesindir. Bu ayıp hepimizin” ifadeleri kullanıldı. 

Yorumlar (0)