Fenerbahçe’den 4 Nisan 2015 paylaşımı 

Fenerbahçe Spor Kulübü, 4 Nisan 2015 tarihinde oynanan Rize maçı sonrasında Fenerbahçe Futbol Takımı’nı taşıyan otobüse yapılan saldırı ile ilgili bir paylaşım yaptı. 

SPOR 04.04.2021, 10:30 05.04.2021, 09:32
Fenerbahçe’den 4 Nisan 2015 paylaşımı 

Fenerbahçe Futbol Takımı, 4 Nisan 2015 tarihinde Rize deplasmanında oynamış ve maç sonrasında takım otobüsüne binerek yola çıkmıştı.

Yolda silahlı kişilerin saldırısına uğrayan otobüste şoför yaralanmıştı fakat buna karşın tüm takımın hayatını kurtarmayı da başarmıştı. Otobüsü ustaca bir manevrayla kenara çeken ve büyük bir felaketi önleyen şoförün sağlık durumu kısa sürede iyileşmişti.



Kimse yakalanmadı

Bu saldırı spor camiasında büyük bir üzüntüyle karşılandı ve açılan soruşturma kapsamında birkaç kişi gözaltına alındı. Soruşturma sonucunda gözaltında olan kişilerin konuyla ilgilerinin olmadığı belirlendi ve herkes serbest bırakıldı. Sonrasında ise kimse gözaltına alınmadı ya da bir işlem gerçekleştirilmedi.



Herkes unutsa da Fenerbahçe unutmadı

Fenerbahçe Spor Kulübü, resmi sosyal medya hesabından “4 Nisan 2015” tarihini hatırlatan bir paylaşım yaptı. Ayrıca kulüpten resmi bir de açıklama yapıldı.

Futbol takımının deplasmandan dönerken üzerine kurşun yağdırılmasının ardından 6 sene geçtiğini belirten kulüp, 6 yıldır yani 2190 gündür faillerin bulunamadığını belirtti. Spor Kulübü camiasının beklentisinin ise bu katliam girişiminin faillerinin bulunması olduğu belirtilen paylaşımda “olay, aydınlatılmadığı sürece, Türk sporunun üzerinde korkunç bir gölge olarak var olacaktır” ifadesi yer aldı. 

Yorumlar (0)