Fenerbahçe’de kritik zirve: Jorge Jesus ve Ali Koç bir araya geldi

Fenerbahçe’nin teknik direktör Jorge Jesus ve Başkanı Ali Koç görüşme sağlamak üzere bir araya geldi.

SPOR 08.05.2023, 16:25
Fenerbahçe’de kritik zirve: Jorge Jesus ve Ali Koç bir araya geldi

Fenerbahçe, Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Giresunspor'a konuk oldu. Karşılaşma, Çotanak Stadyumu'nda oynandı ve takımlar sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Maçın 20. dakikasında penaltı atışı sonrası Fenerbahçe, Michy Batshuayi'nin golüyle öne geçti. Ancak Giresunspor, 68. dakikada Rijad Bajic'in attığı golle skoru eşitledi. Maçta başka gol olmayınca mücadele 1-1 sona erdi.

Kaybedilen 2 puanın sonrasında Başkan Ali Koç, Jorge Jesus'u plan dahilinde olmadan kulübe davet etti. Davet için özel bir neden dile getirilmezken, ekibin son dönemlerde yaşadığı puan kayıplarının ele alınacağı ifade ediliyor.

Jesus'tan rapor isteyecek

Fenerbahçe'nin son maçta kötü bir performans sergilemesi nedeniyle Başkan Ali Koç'un, Teknik Direktör Jorge Jesus'tan rapor isteyeceği bildirildi. Ali Koç'un Beşiktaş, İstanbulspor ve Giresunspor maçları ile ilgili detaylı bilgiler almak istediği de kaydedildi. Sabah saatlerinde Jorge Jesus'a davet gönderen Ali Koç, saat 15.00'te toplantıya başladı. Bu, Jesus'un Fenerbahçe kariyerinde ikinci kez kulübe davet edilmesi anlamına da geliyor.

Yorumlar (0)