Fenerbahçe’de Gustavo belirsizliği! Kafa karıştıran paylaşım…

Fenerbahçe’de kalıp kalmayacağı merakla beklenen Luiz Gustavo ile ilgili oğlundan dikkat çeken bir paylaşım geldi. 

SPOR 23.07.2022, 13:27 25.07.2022, 09:11
Fenerbahçe’de Gustavo belirsizliği! Kafa karıştıran paylaşım…

3 sezon önce Fransa’nın Marsilya takımından Fenerbahçe’ye transfer olan 35 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Luiz Gustavo’nun geleceği belirsizliğini koruyor. Yeni sezon planlamasında düşünülmediği iddia edilen Luiz Gustavo ile ilgili oğlundan dikkat çeken bir paylaşım geldi. 

Oğlu veda paylaşımı yaptı

Luiz Gustavo’nun oğlu Marx Dias, sosyal medya hesabı üzerinden Türkiye ve Fenerbahçe bayraklarını kalp içine alarak, “Üzgünüm, hoşça kalın” yazdı. Paylaşım kısa süre içerisinde Fenerbahçe taraftarları arasında yayıldı. Dias, çok sayıda mesaj almasının ardından paylaşımı kaldırdı. Hem yaşı hem de yüksek maaşı sebebiyle Gustavo ile yollarını ayırmak isteyen Fenerbahçe, Jorge Jesus’tan da onay alarak Brezilyalı futbolcudan kendisine kulüp bulmasını istemişti. 

Yeni sezon planlanmasında düşünülmüyor

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 1,20 milyon avro olan 35 yaşındaki Brezilyalı orta saha Luİz Gustavo, profesyonel futbol kariyerine Clube de Regetas altyapısında başladı. Corinthians, Hoffenheim, Bayern Münih ve Wolfsburg formaları da giyen tecrübeli futbolcu, 2019 yılında Fransa’nın Marsilya takımından Fenerbahçe’ye 6 milyon avro bonservis bedeli ile transfer oldu. Aldığı yüksek maaş sebebiyle Brezilyalı futbolcu ile yollarını ayırmak isteyen Fenerbahçe yönetimi, Gustavo’dan kendisine kulüp bulmasını istedi. 

Yorumlar (0)