Fenerbahçe'de büyük kriz! Ferdi Kadıoğlu transferi FIFA’lık olabilir

Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Ferdi Kadıoğlu son haftalarda gösterdiği performansla ilk 11'in vazgeçilmezi olacak gibi duruyordu. Türkiye Kupası ve ligde bulduğu şansları iyi değerlendiren Ferdi, taraftardan da büyük beğeni topladı. Ancak Ferdi Kadıoğlu hakkında yaşanan son gelişmelerin ardından Fenerbahçe'nin her an FIFA ile başı derde girebilir. İşte yaşanan tüm olaylar…

SPOR 09.12.2019, 09:35 09.12.2019, 09:36
Fenerbahçe'de büyük kriz! Ferdi Kadıoğlu transferi FIFA’lık olabilir

Fenerbahçe'de çok fazla forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılmayı düşündüğü iddia edilen genç yıldız, önce Ziraat Türkiye Kupası ardından Süper Lig'de gösterdiği performansla büyük beğeni topladı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda İstanbulspor ile oynanan karşılaşmaya ilk 11'de forma giyerek başlayan Ferdi, 2 dakika içerisinde hem asist yapıp, hem gol atarak büyük alkış aldı.

ferdi kadıoğlu ile ilgili görsel sonucu

Bu performansının ardından Süper Lig'de oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasında genç yıldız, ikinci yarıda oyuna dahil oldu.

Oyuna dahil olduktan hemen sonra kendisini gösteren Ferdi, uzaktan çok şık bir gole imzasını attı. 20 yaşındaki futbolcu, gol ve asist katkısının yanı sıra topa hakimiyeti ve yüksek tekniğiyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

İlgili resim

Fenerbahçe taraftarlarının adeta sevgilisi haline gelen Ferdi hakkında ülkesinden flaş bir iddia ortaya atıldı.

Hollanda basınında yer alan haberlere göre, Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon 1.4 milyon euro'ya NEC Nijmegen'den renklerine bağladığı genç yıldızın bonservis ücretinin tamamını ödemediği ifade edildi.

ferdi kadıoğlu ile ilgili görsel sonucu

Nijmegen'in ekonomik sıkıntılar yaşadığı ve sarı-lacivertli takımdan gelecek parayı beklediği ileri sürüldü.

Hollanda temsilcisinin, Fenerbahçe'ye uzun süre verdiği ve paranın hepsinin ödenmemesi halinde, sarı-lacivertli takımı FIFA'ya şikayet edeceği iddia edildi.
 

Yorumlar (0)