Fenerbahçe'de Ahmed Musa transferinde sona yaklaşıldı!

Fenerbahçe, Ocak ayı transfer çalışmalarına başladı. Skorer bir kanat oyuncusunu renklerine bağlamak isteyen sarı-lacivertli takım, bu bölge için en önemli aday olan Ahmed Musa’yla yaptığı görüşmelerde büyük ilerleme kaydetti.

SPOR 06.12.2019, 11:10 06.12.2019, 11:14
Fenerbahçe'de Ahmed Musa transferinde sona yaklaşıldı!

Sarı-lacivertli ekip, devre arası transfer çalışmaları için gaza bastı. Kanat oyuncusu transferi gerçekleştirmek isteyen Fenerbahçe, bu bölge için en önemli en önemli adaylar arasında yer alan Ahmed Musa’yla yaptığı görüşmelerde büyük ilerleme kaydetti. Yıldız oyuncu ve menajeri, İstanbul’a davet edildi. İkilinin pazar günü Türkiye’ye gelecekleri iddia edildi.

ahmed musa ile ilgili görsel sonucu

Comolli, İstanbul’da Musa ve menajeriyle görüşme gerçekleştirip pazarlıklara son şeklini verecek. Başarılı oyuncu, Suudi Arabistan’ın Al-Nassr ekibinde görev alıyor. 2018 yılında transfer olduğu Al-Nassr’da istediğini bulayan Musa, kulüp yetkilileriyle  yaptığı görüşmede ayrılık kararını paylaştı.

ahmed musa ile ilgili görsel sonucu
 
Sarı-lacivertliler, yıldız futbolcuyu kiralık olarak renklerine bağlamanın planlarını yapıyor. Musa’yı isteyen başka bir takım olmadığı için Al-Nassr’ın kiralamaya sıcak baktığı ifade edildi. Fenerbahçe sezon başında Suudi Arabistan’ın bir başka kulübü olan Ittıhad’dan Garry Rodrigues’i kiralık olarak transfer etmişti.

Yorumlar (0)