Fenerbahçe yöneticisinden "Galatasaray" açıklaması

Fenerbahçe'nin, Antalyaspor ile 1-1 berabere kalmasının ardından yöneticilerden Selahattin Baki, yaşananlar ile ilgili zamanı gelince konuşacaklarını söyledi.

SPOR 05.03.2021, 00:00 05.03.2021, 11:34
Fenerbahçe yöneticisinden "Galatasaray" açıklaması

Fenerbahçe, dün akşam Kadıköy'de Antalyaspor ile Valencia ve Fredy'nin karşılıklı golleriyle 1-1 berabere kaldı ve lider Galatasaray ve ikinci sıradaki Beşiktaş'la puanları eşitleme şansını geri çevirdi. Dünkü sonucun ardından puanını 55'e yükselten Fenerbahçe, ligde 3. sırada yer alıyor.

Tartışmalı pozisyonların fazla olduğu maçta 90+1'de Fenerbahçe lehine verilen penaltının VAR kararıyla iptal edilmesi büyük yankı uyandırdı. Konuk Antalyaspor'un da tartışmalı iki penaltı pozisyonunun olduğu maçtan sonra Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, önceki akşam Galatasaray maçında ve Antalyaspor maçında yaşananlar ile ilgili kısa bir değerlendirmede bulundu.

"Şehitlerimiz var, zamanı gelince konuşacağız"

Yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki, Bitlis'te askeri helikopterin düşmesinin ardından şehit olan askerler sebebiyle futbol konuşmayı tercih etmediğini belirten Selahattin Baki, bunun gündemde dolaşan iddialara cevap vermeyecekleri anlamına gelmeeyeceğini belirtti. Selahattin Baki, sözlerini şöyle sürdürdü:

 "Ne yazık ki Bitlis'te şehitlerimiz var o yüzden bu akşam affına sığınarak futbol konuşmak istemiyorum. Şehitlerimize saygı göstermek istiyorum. Ama bu dün akşam bir rakibimizin maçında yaşanan olaylar ve rakibimizin o takımın yöneticilerinin yaptığı açıklamalarla ilgili yanıtımızın olmayacağı anlamına gelmiyor. Zamanı geldiği zaman cevabını vereceğiz. Bugün de maç anında ve sonrasında bazı olaylar yaşandı. Bunların hepsine cevabımız olacak. Milletimizin başı sağ olsun, şehit ailelerimizin başı sağ olsun, şehitlerimizin mekanı cennet olsun" 

Yorumlar (0)