Fenerbahçe yöneticisi Pirşen: N'olursa olsun şampiyon biz olacağız!

Fenerbahçe yöneticis Alper Pirşen, 4-3 yenildikleri Beşiktaş maçı sonrası, Beşiktaş'ın ciddi bir algı çalışması yürüttüğünü iddia ederek, "Ne olursa olsun sezon sonunda şampiyon biz olacağız." dedi.

SPOR 30.11.2020, 14:55
Fenerbahçe yöneticisi Pirşen: N'olursa olsun şampiyon biz olacağız!

15 yılın ardından evinde Beşiktaş'a yenilen Fenerbahçe'nin yöneticisi Alper Pirşen, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"Beşiktaş algı yaptı"

Yönetici Beşiktaş'ın bile isteye algı yaptığı iddia ederek, "Kötü mağlubiyet almamızın nedeni iyi futbol oynamamamız oldu. Buna bir kılıf aramıyorum. Bir hatfa sesiz kalıp gözlemledik. Sporu spor olarak yaşamaya çabalıyoruz. Bugün görmüş olduğumuz sahne tam anlamıyla bir rezalet. 40 haftanın 10'u bitti ve biz şampiyonluğa dair eminliğimizi yitirmedik. Maç sadece bir mağlubiyet. Bugünkü konu esasında daha da derin. Beşiktaş'ın yöneticisinin yapmış olduğu açıklamalar karşısında dehşete düştüm. Hakemi korumaya gerek yok diyor, keşke konuşmasaydık. Hafta başından beri algı yapmasalarda keşke. Keşke hakemi baskı altına almasalardı. Beşiktaş Başkanı bu algıyı alıp başka bir noktaya taşıdı, gerçekten inanamıyorum ironik bir noktaya geldi konu." dedi.

"Fenerbahçe şampiyon olacak"

Pirşen, 2. gol öncesi aslında faul olduğunu söyleyerek, "Maçta 2. gol önceki faul çok bariz. Souza'nın son hareketi dünyanın neresinde kırmızı kart değil. Burada bir futbol izleyemedik. Üzülerek bunu ifade etmek istiyorum. Algı paketi yalnızca Beşaktaş başkanının açıklamasıyla sona ermedi. Beşiktaş'ın yönetiminden idare ekibine ve hatta teknik direktörlerine dek algı yönetiminin yapıldığı gördük. 

Sanıyorum Beşiktaş maça hazırlanırken algı çalışması gerçekleştirmiş. Teknik direktörün atılmamasına hayret ediyorum! Yardımcıya sarı kart gösterdi, bu bile bir devam etme meseajıdır. Çok iyi niyetli davranmışız, Fenerbahçe olarak spor ahlakının peişnden gidiyoruz fakat gelecek 30 haftada ne olacağını göreceğiz. O veya bu şekilde küme düşmeler, kalkmalar olacak fakat sonunda şampiyon Fenerbahçe olacak." şeklinde konuştu.

"Bu ucuz oyunlar Türkiye'de prim yapmayacak"

İdareci hakemin Fenerbahçeli olduğu algısının yapıldığını ifade ederek, "Eğer hakemin bir takıma karşı yatkınlığı bulunuyorsa bu yalnızca Fenerbahçe değil. Türkiye Futbol Federasyonu'na seslendik ve hakeme ilişkin açıklamalarda bulunun dedik. Babamın oğlu değil ama bu yaptıklarıyla bir hakemi yemiş bulundular. Başkanlar düzeyinde bir iletişim gerçekleştirildi. Televizyonun önünde gerçekleştirilen bir beyanatın TV önünde özrünün olması gerekirdi. Haberin yalan olduğu hususunu derhal tespit ettirdik, Sosyal Güvenlik Kurumu kayıtlarına ulaşıp Koç Grubu ile alakasının olmadığını belirledik. Türkiye Futbol Federasyonu'na gerekeni yapın dedik ve görüyoruz. Fenerbahçe'nin güçsüz ve yumuşak olduğunu söylüyorlar fakat bu dünyayı değiştireceğiz. Başarılı oldukça zorla değiştireceğiz. Bu ucuz oyunlar Türkiye'de artık prim yapmayacak." cümlelerini kurdu.

Yorumlar (0)