Fenerbahçe'yi yenerlerse prim alacaklar!

29 Kasım Pazar günü Fenerbahçe'yi deplasmanda yenmeleri durumunda Beşiktaş forması giyen futbolculara prim verileceği öğrenildi. 

SPOR 28.11.2020, 15:05
Fenerbahçe'yi yenerlerse prim alacaklar!

Beşiktaş, Süper Lig'in 2020-2021 sezonuna kötü bir başlangıç yaptı. Başarılı bir performans göstermek isteyen siyah-beyazlıların ilk hedefi Fenerbahçe derbisi.

Beşiktaş, Süper Lig'in 10'uncu haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak. 29 Kasım Pazar günü saat 19.00'da başlayacak mücadele, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak. Derbide Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak. 

Siyah-beyazlılar, 15 senedir galibiyet elde edemediği Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndan artık galip bir şekilde ayrılmayı hedefliyor. 

Alacakları yatırıldı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bir süre önce futbolcuların alacaklarının önemli bir miktarını hesaplarına yatırdı. Beşiktaş Başkanı Çebi, yarın oynanacak Fenerbahçe derbisinden önce oyunculara prim için söz verdi. 

3 bin Euro verilecek

Çebi, Fenerbahçe karşısında galibiyet elde edilmesi durumunda her oyuncuya 3 bin Euro prim verileceğini söyledi. Söz konusu rakam, 28 bin TL'ye denk geliyor. 

Siyah-beyazlı yönetim, derbiden alınacak galibiyetle beraber ilk devre bitmeden Süper Lig'in zirvesine yerleşmeyi hedefliyor. 

Süper Lig'in 2020-2021 sezonunda Fenerbahçe, 20 puanla ikinci sırada yer alıyor. Bir maç eksiği bulunan Beşiktaş ise 13 puanla 7'nci sırada bulunuyor.

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i şu şekilde:

Altay,

Serdar,

Caner,

Sosa,

Pelkas,

Cisse,

Gökhan,

Tisserand,

Gustavo,

Ozan,

Perotti.

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i şöyle:

Utku, 

Necip, 

Rıdvan, 

Atiba, 

Ghezzal,

Aboubakar,

Rosier, 

Montero,

Josef,

Mensah,

Larin.

Yorumlar (0)