Fenerbahçe, yeni teknik direktörünü resmen açıkladı: "Görüşmelere başladık"

Fenerbahçe'nin görüşmelere devam ettiği ünlü Portekizli Teknik Direktör Jorge Jesus, dün gece saatlerinde İstanbul'a geldi. Sabiha Gökçen Havaalanı’na inen Jesus, ardından özel helikopterle oradan ayrılarak bir otele yerleşti. Öte yandan Fenerbahçe Kulübü, Jorge Jesus ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

SPOR 01.06.2022, 10:37 02.06.2022, 09:27
Fenerbahçe, yeni teknik direktörünü resmen açıkladı: "Görüşmelere başladık"

Fenerbahçe, Portekizli hoca Jorge Jesus ile prensipte anlaşma sağlamıştı. Deneyimli hoca, dün gece İstanbul’a geldi.

Resmi sözleşme için İstanbul’a geldi

Jesus'un yolculuğu gece saatlerinde sona erdi ve tecrübeli teknik adam, Sabiha Gökçen Havaalanı’na iniş yaptı. Jorge Jesus, ardından kendisini burada bekleyen özel helikopterle havaalanından ayrılarak kalacağı otele geçti.

Portekizli teknik adamın, önümüzdeki günlerde Fenerbahçe Kulübü ile resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Taraftarlar havalimanında karşıladı

Havalimanında Portekizli teknik direktörü, bir grup Fenerbahçeli taraftarlar karşıladı. Taraftarlar, “Ali Koç Jesus'u buraya getir” ve “Şampiyon yap bizi” şeklinde sloganlar attı.

Borsaya bildirildi

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü, Jorge Jesus ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Şirketimiz, Futbol A takım teknik direktörlük görevi için Sayın Jorge Fernando Pinheiro de Jesus ile görüşmelere başlamıştır.

Yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur."

“Yeni sezonu 13 ya da 14 Haziran'da açacağız"

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Çalışabileceğimiz 2 teknik direktör adayı var. Jorge Jesus ve İsmail Kartal. Pazartesi gününe kadar kararımızı açıklayacağız. 13 ya da 14 Haziran'da sezonu açacağız." sözlerini kullanmıştı.

Jesus’un ekibinde yer alan diğer 5 yardımcının ise transfer çalışmaları için yurt dışında bulundukları, daha sonra İstanbul’a gelecekleri açıklandı.

Ekibiyle beraber Jorge Jesus'un yıllık maliyetinin yaklaşık olarak 7 milyon euroyu bulacağı öne sürüldü.

Yorumlar (0)