Fenerbahçe yeni sezon için 3 isimle yollarını ayırmaya hazırlanıyor

Süper Lig'e verilen arada çalışmalara devam eden Fenerbahçe yönetimi, yeni sezon için radikal bir karara imza attı. Koronavirüs nedeniyle ekonomik olarak darboğaza giren sarı-lacivertliler, 3 yıldızı ile sezon sonu yollarını ayırarak rahat bir nefes almak istiyor. İşte detaylar...

SPOR 26.04.2020, 20:34
Fenerbahçe yeni sezon için 3 isimle yollarını ayırmaya hazırlanıyor

Korona virüs nedeniyle Süper Lig'e 26. haftada ara verilirken, kulüpler, bu arada yaşanılan mali zararı minimuma indirmek için bir dizi görüşmeler gerçekleştiriyor. Bu husuta Fenerbahçe yönetimi, corona virüsü (koronavirüsü) pandemisi krizini masaya yatırırken, sürpriz kararlar aldı.

Önceliğini teknik direktör konusuna değindiren Kanarya, ekonomik olarak zor bir süreçten geçmesine karşın bildiğinde taviz vermeyecek.

"Zirveye oynayacak takım kurgusu"

Sarı lacivertli kurmaylar, 2 sezon boyunca yaşanan hüsranın farkında olarak tek bir hedefe kilitlendi. Bu, gelecek sezon mutlaka zirveye oynayacak bir takım kurgusu oluşturmak.

Temel prensip 'bedava futbolcu'

Fenerbahçeli kurmayların bir diğer hedefi de mali olarak istenilen pozisyonda olan isimler. Sarı lacivertli yönetim, şu anda bonservisi elinde olan futbolcularla temaslarda bulunuyor.

Hangi hoca gelirse gelsin...

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre, şu anda Fenerbahçe'de Erol Bulut ve Nenad Bjelica isimleri yarışırken, kesinlikle gelecek sezon için yepyeni bir takım çıkartılma kararı alındı. Fenerbahçe yönetimi bu sezon istenilen performansı sergileyemeyen isimlerle yollarını ayıracak.

İlk 3 ayrılık belli oldu!

Öte yandan Fenerbahçe'nin yollarını ayırmasını beklenilen ilk 3 isim neredeyse netleşti... Bu isimler şu şekilde;

Vedat Muriç

Sezon başında Çaykur Rizespor'dan 3,5 milyon euro bedelle Fenerbahçe'ye transfer olan Muriç, aslında sarı lacivertli camia için 'ayrılması istenilen' değil, 'ayrılmak zorunda olan' isimlerin başında geliyor.

Kosovalı golcü, Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de müthiş gollere imza atarken, adını Avrupa'nın önemli takımlarının transfer listelerine yazdırmıştı. Kanarya, bu şekilde yüksek miktarda bonservis kazanarak transferde elini güçlendirmek istiyor.

Max Kruse

Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık denilebilecek isimlerden biri Max Kruse olacak. Sarı lacivertliler, büyük umutlarla Fenerbahçe'ye transfer olmasına karşın istenilen performansı sergileyemeyen ve inişli çıkışlı form grafiği ile taraftarlar tarafından eleştirilen Alman yıldızı satış listesine koydu. Kruse'den gelen para transfere harcanacak.

Ozan Tufan

Fenerbahçe'de ayrılığı belki de en sürpriz isim Ozan Tufan olacak. İspanya'da ve İngiltere'nin çeşitli kulüplerinde talibi bulunduğu bilinen Milli Futbolcu için gelen teklifleri Fenerbahçe yönetimi değerlendirme kararı aldı.

Yorumlar (0)