Fenerbahçe'ye veda etti: "Hakkınızı helal edin"

Fenerbahçe'de sözleşmesi biten kaleci Berke Özer, sarı-lacivertlilere veda etti.

SPOR 25.05.2022, 21:45 26.05.2022, 11:53
Fenerbahçe'ye veda etti: "Hakkınızı helal edin"

Sosyal medya hesabı üzerinden veda açıklaması paylaşan 22 yaşındaki genç kaleci, "Genç yaşta kapısından adım attığım, kahramanlarımın forma giydiği Fenerbahçe'mden ayrılıyorum. Çocukluk aşkımdan ayrılmak benim için çok zor. Biliyorum ki bu kapı bana her daim açık olacak." dedi. 

"Hakkınızı helal edin"

Sarı-lacivertli takıma en iyi şekilde hizmet vermeye çalıştığının altını çizen Özer, şöyle devam etti:

"Benim için harika bir deneyim oldu. Fenerbahçe'me belki yeşil sahada destek olamayacağım fakat ruhum ve kalbim ile bütün desteğim devam edecek. Bu bir ayrılık, veda değil. Bu süreçte bana destek olan Sayın Ali Koç'a, idarecilerimize, teknik direktörlere, futbolcu arkadaşlarıma, kulüp çalışanlarına ve beni yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin."

Fenerbahçe alıntıladı

Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından gerçekleştirilen açıklamada ise Özer'nin paylaşımı alıntılanarak, "Fenerbahçe forması ona hizmet edenleri asla unutmaz. Başarılar seninle olsun, yolun açık olsun Berke Özer." ifadeleri kullanıldı.
 

2018-19 sezonunda imza atmıştı

Özer, 2018-19 sezonunun başında Altınordu'dan gelip imza attığı Fenerbahçe'de toplamda 20 karşılaşmaya çıktı. 22 yaşındaki file bekçisi, 2019-20 ve 2020-21 sezonlarda Belçika ekiplerinden Westerlo'ya kiralık olarak gitmişti.

Yorumlar (0)