Fenerbahçe'ye Arjantinli yıldız! 'Fenerbahçe'ye sıcak bakıyor'

Teknik direktör arayışlarına devam eden Fenerbahçe, transfer çalışmalarını da bir yandan sürdürüyor. Fenerbahçe’nin, Independiente takımının oyuncusu 25 yaşındaki Fabricio Bustos için görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi. Genç sağ bek oyuncusunun, kulübüyle sözleşme uzatmayı reddettiği ve Fenerbahçe'ye transferine sıcak baktığı öne sürüldü.

SPOR 03.01.2022, 11:27
Fenerbahçe'ye Arjantinli yıldız! 'Fenerbahçe'ye sıcak bakıyor'

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, sağ bek pozisyonu için güçlü bir yıldızla anlaşmak istiyor. Nazım Sangare’nin performansını yetersiz bulan sarı-lacivertliler, o bölge için şu anda Osayi Samuel'i tercih ediyor.

Sözleşme teklifini reddetti

Fenerbahçe’nin gündemindeki sağ bek oyuncusu Fabricio Bustos’un transferi için ayrıca River Plate takımının da devreye girdiği iddia edildi. Öte yandan Arjantin kulübü Independiente, haziran ayında Bustos’un bitecek olan sözleşmesini uzatma teklifinde bulunurken, 25 yaşındaki yıldızın bu sözleşme teklifini geri çevirdiği öne sürüldü.

Fenerbahçe'ye sıcak bakıyor

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe’nin de Bustos transferi için devreye girdiği aktarılırken, oyuncunun menajeriyle iletişime geçildiği, yıldız oyuncu Bustos’un da Fenerbahçe’ye sıcak baktığı iddia edildi.

Yorumlar (0)