Fenerbahçe'ye 160 milyonluk Bruma piyangosu

Sezon arasında Braga'ya kiralanan Bruma için Fenerbahçe yönetimine beklenmedik bir teklifin geldiği kaydedildi. İddialara göre Portekiz ekibi Porto, 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu için 7.5 milyon avroyu (yaklaşık 160 milyon lira) gözden çıkardı.

SPOR 20.05.2023, 15:58 Hakan Öksüz
Fenerbahçe'ye 160 milyonluk Bruma piyangosu

Geçen yıl temmuz ayında Hollanda ekibi PSV Eindhoven'dan kiralanan Portekizli Bruma, sezon arasında 4.25 milyon avro bedelle kadroya dahil edilmişti. Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'un isteği doğrultusunda sezon arasında kiralık olarak Braga'ya gönderilen 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu için ciddi bir teklifin geldiği belirtildi.

Porto kancayı taktı

İddialara göre Bruma, güçlü Portekiz ekibi Porto'nun radarına takıldı. Sezon sonunda birçok isimle yollarını ayırması beklenen Fenerbahçe'nin, Bruma için gelen teklifi değerlendirmek istediği kaydedildi. Porto'nun hocası Sergio Conceicao'nun isteği doğrultusunda Fenerbahçe'ye 7.5 milyon avroluk (yaklaşık 160 milyon lira) teklifte bulunulduğu ileri sürüldü.

Bruma'nın Braga performansı

Fenerbahçe formasıyla çıktığı 5 maçta gol atma başarısı gösteremeyen Bruma, sezon arasında gönderildiği Braga'da 18 kez forma şansı elde etti. Portekizli sol kanat bu maçlarda 4 gol attı ve 5 asist yaptı.

Yorumlar (0)