Fenerbahçe, Visca'yı mı transfer ediyor?

Ali Koç’un, “2-3 takviye yapacağız” sözlerinin ardından bu isimler merak edilmeye başlandı. Listenin başında Kolarov gelirken, Başakşehirli İrfan ve Visca'nın da listede üst sıralarda yer aldığı iddia edildi.

SPOR 02.11.2019, 12:27 02.11.2019, 19:56
Fenerbahçe, Visca'yı mı transfer ediyor?

Roma, sözleşmesi sonra erecek olan Sırp yıldıza teklif sunsa da ikna edemedi. Fenerbahçe, devre arası transfer dönemini beklemeye devam ediyor. Kolarov, yeni yıla kadar sözleşme imzalamazsa FIFA kurallarına göre Fenerbahçe teklifte bulunabilecek. Yönetimin yıldız futbolcuyla anlaşma sağlamasının ardından ocakta kadroya katmak için Roma’yı da ikna edebileceği tahmin ediliyor. Kolarov transferi gerçekleşmezse, Fenerbahçe, Hasan Ali Kaldırım’ın yerine forma giyecek değil, alternatif bir ismi transfer etmek isteyecek. Haziran ayında boşta kalacak olan Rizesporlu Melnjak için girişimlere başlangıç yapılacak.

Fenerbahçe'nin Başakşehir’den renklerine bağlamak istediği tek oyuncu İrfan Can değil. Her yıl gündemden düşmeyen Edin Visca, tekrar listede yer alıyor. Yıldız oyuncu, sözleşmesinde son senesine girecek ve yeni bir sözleşme yapmak istemediği iddia ediliyor. Ersun Yanal’ın çok istekli olduğu Visca için de kulübü oldukça zorlu bir pazarlama süreci bekliyor. Fenerbahçe, Başakşehir’e aynı zamanda takas teklifi yapmayı düşünüyor. Visca’nın alternatifi olarak ise İnter’de forma şansı bulamayan Avusturyalı yıldız Lazaro ile Zenit’le sözleşmesi bitecek Robert Mak yer alıyor.

Yorumlar (0)