Fenerbahçe, Vermaelen için pazarlıkta!

Thomas Vermaelen'i kadrosuna dahil etmek isteyen Fenerbahçe, Katar ekibi Al Arabi ile kıyasıya bir pazarlığın içine girdi. Vermaelen'in menajerinden bir randevu daha talep eden Sportif Direktör Damien Comolli, bu hafta daha iyi bir teklifle dünyaca ünlü stoperin kapısını çalacak.

SPOR 15.07.2019, 13:20 15.07.2019, 13:53
Fenerbahçe, Vermaelen için pazarlıkta!

Fenerbahçe yönetimi, Martin Skrtel ve Roman Neustadter'den doğan stoper boşluğunu gidermek için yoğun çaba harcıyor. Sarı-lacivertli kulüp, bir yandan Simon Kjaer'in kulübü Sevilla'dan yanıt beklerken, diğer yandan da alternatif isimlere yöneldi.

Fenerbahçe, ilk olarak bonservisi elinde olan Belçikalı yıldız Thomas Vermaelen'i gündemine aldı ve 33 yaşındaki futbolcuya 2 yıllık sözleşme teklif etti. 

Dünyaca ünlü stoperin Hollanda ekibi Ajax ve Katar ekibi Al Arabi'yle temas halinde olduğu öğrenildi. Ayrıca, Fenerbahçe'nin Ajax'tan daha iyi bir teklif sunduğu ancak Al Arabi'nin transferi bitirmeye yakın olduğu ifade edildi. 

Sportif Direktör Damien Comolli, Vermaelen'in menajerinden bir randevu daha talep etti. Comolli, bu hafta daha iyi bir teklifle tecrübeli stoper oyuncusunun kapısını çalacak.

Yorumlar (0)