Fenerbahçe ve Galatasaray Berat Ayberk Özdemir'in peşinde!

Gençlerbirliği takımında oynamakta olan genç orta saha oyuncusu Berat Ayberk Özdemir için Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek.

SPOR 30.10.2019, 11:17 30.10.2019, 11:21
Fenerbahçe ve Galatasaray  Berat Ayberk Özdemir'in peşinde!

Sezona kötü bir başlangıç yapan ve 9 haftada almış olduğu 1 galibiyetle 6 puana sahip olan Gençlerbirliği'nin 21 yaşındaki futbolcusu Berat Ayberk Özdemir performansı ile büyük kulüplerin radarına girdi. Orta saha mevkisinde forma giyen Berat için Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş'ın hamle yapmaya hazırlnadığı ve Avrupa'dan da takımların gözlemlediği bilgisi aktarıldı.

Futbol kariyerine 8 yaşında Gençlerbirliği altyapısında başlayan ve bütün yaş gruplarında forma giydikten sonra A takıma geçen genç oyuncu, geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig'de ki oyunuyla, Gençlerbirliği'nin Süper Lig'e yükselmesinde kilit isim olmuştu. 21 yaşındaki oyuncunun Southampton başta olmak üzere İngiltere, İtalya ve Almanya'dan da takip edildiği açıklandı.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, spor yapıyor, ayakta ve açık hava

Berat'ı hem genç millî takımlarda hem de Gençlerbirliği'nde bir süredir izleyen Fenerbahçe ile Galatasaray'ın gözlemcilerinin raporlarının olumlu olduğu ve yakın zamanda resmî bir teklifle Gençlerbirliği'n teklif sunacakları tahmin ediliyor.

Yorumlar (0)