Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı şoke eden PFDK sevkleri

TFF, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaşlı oyuncu Necip Uysal ve Fenerbahçeli oyuncu İrfan Can Kahveci'yi PFDK'ye sevk etti.

SPOR 30.11.2021, 22:17
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı şoke eden PFDK sevkleri

TFF'nin resmi internet adresinde yer bulan açıklamada, Süper Lig'deki 14'üncü haftada oynanan Beşiktaş-Giresunspor karşılaşmasının akabinde basına yapmış olduğu konuşmalardaki 'hakareti' sebebiyle Başkan Çebi'nin PFDK'ye sevk edildiği açıklandı.

Giresunspor maçında kırmızı kartla cezalandırılan Uysal'ın 'kural dışı harekette bulunma' gerekçesi ile tedbirli bir şekilde disipline sevk edildiği kaydedildi.

İrfan Can Kahveci de PFDK'ye sevk edildi

Sarı-lacivertlilerin milli oyuncusu Kahveci'nin Göztepe ile oynanan mücadeledeki 'saldırısı' nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ye sevk edildiği duyuruldu.

Yeni Malatyaspor'un hocası Marius Sumudica, Göztepeli oyuncu Atakan Rıdvan Çankaya ve Aytemiz Alanyasporlu futbolcu Tayfur Bingöl'ün 'sportmenlik dışı hareketler' sebebiyle tedbirli bir şekilde disipline verildiği belirtildi.

Beşiktaş, Çaykur Rizespor, Fatih Karagümrük, Yeni Malatyaspor ve Göztepe'nin de çeşitli nedenlerle PFDK'ye sevk edildiği açıklandı.

Yorumlar (0)