Fenerbahçe transfer çalışmalarına başladı: Wilfried Zaha'nın menajeri İstanbul'da

Sarı-lacivertliler yeni hedefi Wilfried Zaha oldu. Crystal Palace'ın yıldız oyuncusu Wilfried Zaha'nın menajerinin, kulüple görüşmek üzere İstanbul'a geldiği ifade edildi.

SPOR 19.05.2023, 13:15 20.05.2023, 10:57
Fenerbahçe transfer çalışmalarına başladı: Wilfried Zaha'nın menajeri İstanbul'da

Transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, dikkatini Wilfried Zaha'ya çevirmiş durumda. Ziraat Türkiye Kupası'nda finali hedefleyen ve Spor Toto Süper Lig'de lider Galatasaray'ı takibine devam eden Fenerbahçe, sezonun kadrosunu şekillendirmek üzere planlamalarını sürdürüyor.

Bu noktada transfer işlemlerini sürdüren sarı-lacivertliler, İngiltere Premier Lig ekibi Crystal Palace'ta oynayan Wilfried Zaha ile görüşme sağlıyor.

Trabzonspor maçını izlemeye geldi

Fildişili futbolcunun sarı-lacivertlilerin davetinin ardından İstanbul’a geldiği ve Trabzonspor karşılaşmasını da tribünden seyrettiği belirtildi.

Profesyonel futbol yaşantısına Crystal Palace'ın altyapısında giriş yapan Zaha, 2013 senesinde Manchester United'a transferi gerçekleşti.

United'da kalıcı şekilde faaliyet göstermeyen kanat oyuncusu ilk olarak Crystal Palace, Cardiff City ve yeniden Crystal Palace'a kiralandı.

Hızı ve çalım özellikleriyle dikkat çeken Fildişili oyuncu, 2021 yaz transfer döneminde Arsenal ile görüşme sağlamıştı.

Yorumlar (0)