Fenerbahçe taraftarının otobüsüne bıçaklı sopalı saldırı!

Fenerbahçe, Edremit’ten bugünkü Fatih Karagümrük maçı için yola çıkan ve Osmangazi Köprüsü'nde birtakım Trabzonsporlu taraftarın saldırısına uğrayan Fenerbahçeli taraftarlar için geçmiş olsun açıklaması yaptı ve yaşananların takipçisi olacaklarını duyurdu. 

SPOR 15.05.2022, 15:39 16.05.2022, 08:56
Fenerbahçe taraftarının otobüsüne bıçaklı sopalı saldırı!

Fenerbahçe Spor Kulübü, Edremit'ten gelen ve Osmangazi Köprüsü'nde saldırıya uğrayan Fenerbahçe taraftarları için resmi bir mesaj paylaştı. 

“Yaşananların takipçisi olacağız”

Fenerbahçe Spor Kulübü’nden yayımlanan mesajda, şu açıklamalara yer verildi:

"Bugün futbol takımımızın, stadımızda karşılaşacağı Fatih Karagümrük müsabakasını izlemek için Edremit’ten çıkan Fenerbahçe taraftarının bulunduğu Edremit Derneğimizin otobüsüne, Trabzonspor formalı kişiler tarafından Osmangazi Köprüsü’nde sopalı, bıçaklı bir saldırı düzenlenmiştir. Otobüste yer alan, bu saldırıya uğrayan bütün taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

İçerisinde çocuk ve kadın taraftarlarımızın da yer aldığı otobüsün camlarını kıran, otobüsün içine girerek yangın tüpü sıkan saldırganları kınıyor; Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bu kişilerin ceza alması için bu olayın takibinde olacağımızı bütün kamuoyuna duyuruyoruz."

Yorumlar (0)