Fenerbahçe taraftarının deplasman yasağı ile ilgili gelişme

Kayseri 2. İdare Mahkemesi, Kayserispor-Fenerbahçe arasında gerçekleştirilecek karşılaşmada konuk takım taraftarına verilen deplasman yasağı kararına dair yürütmenin durdurulması yönünde karar aldı.

SPOR 02.03.2023, 15:02 03.03.2023, 17:50
Fenerbahçe taraftarının deplasman yasağı ile ilgili gelişme

Kayserispor-Fenerbahçe arasında gerçekleştirilen karşılaşma sırasında sarı-lacivertli ekibin deplasman taraftarın girişine yasak getiren karar ile ilgili yeni gelişme meydana geldi.

Fenerbahçe başvuruda bulundu

Kayseri 2. İdare Mahkemesi, sarı lacivertliler ve Kayserispor karşılaşmasında Fenerbahçe takımının taraftarına verilen deplasman yasağı hakkında yürütmenin durdurulması yönünde karar aldı. Kayseri İl Güvenlik Kurulu'na 1 gün süreyle itiraz süresi verildi. Mahkeme son kararını ise itiraz dilekçesini inceledikten sonra alacak.

Ne olmuştu?

Cumartesi saat 19.00’da gerçekleştirilecek Kayserispor-Fenerbahçe karşılaşması için Kayseri İl Güvenlik Kurulu, sarı-lacivertli taraftarların stada girişine yasak getirmişti.

Fenerbahçe Kulübü, söz konusu kararın hiçbir şekilde kabul edilemez olduğunu dile getirerek, “bu durum kara bir leke olarak futbol tarihinde kalacaktır” ifadesinde bulunmuştu.

Yorumlar (0)