Fenerbahçe taraftarından TFF'ye protesto

Fenerbahçeli taraftarlar, Adana Demirspor maçında yaşanan hakem hataları sebebiyle TFF'yi protesto etti.

SPOR 04.02.2023, 23:00
Fenerbahçe taraftarından TFF'ye protesto

Sosyal medya platformları üzerinden organize olan yaklaşık olarak bin taraftar, TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) binasının yer aldığı bölgede buluştu. Federasyon aleyhine slogan atan ve meşaleler yakan sarı-lacivertli taraftarlar, istifa çağrısında bulundu. Yoğun güvenlik tedbirlerinin alındığı bölgede bariyerler oluşturan kolluk kuvvetleri, taraftarların basın açıklamasında bulunmasına müsaade etti.



"Fenerbahçeli olmayanlar bile aynı düşüncede"

Taraftarlar adına gerçekleştirilen açıklamada, son hafta oynanan Adana Demirspor müsabakasında skandal olarak dahi tarif edilmesinin çok hafif kalacağı olaylar yaşandığı dile getirilerek, "Fenerbahçe aleyhine haftalardır oyunlar kuruluyor. Bu oyunların son perdesini Adana Demirspor mücadelesinde hep beraber seyrettik. Maçın ardından Fenerbahçeli olmayanların dahi yaptıkları değerlendirmelere bakarsanız, ne denli büyük bir haksızlığın takımımıza yaşatıldığı da ortaya çıkar." ifadelerine yer verildi.



"Fenerbahçe hiçbir savaşı kaybetmez"

Fenerbahçe'nin geçmiş dönemde girdiği hiçbir mücadele mağlup olmadığının altı çizilen açıklamada, şöyle denildi:

"3 Temmuz 2011 FETÖ kumpasının ardından yaşananlarda, bahse konu kumpasın içinde yer alanların, oynayanların, tezgahlayanların nerede oldukları belli. O kumpasta hedef olarak seçilen Fenerbahçe'nin, Fenerbahçeli yöneticilerin nerede oldukları da belli. Fenerbahçe tüm bu oyunlara karşı yönetimiyle, başkanıyla, camiasıyla, taraftarıyla, hep beraberce dimdik durmayı sürdürecektir. Eğer burada 3 Temmuz 2011'de olduğu gibi birtakım çevreler tarafından Fenerbahçe üzerinden bir provokasyon yapılması planlanıyorsa o üstün zekalı arkadaşlara önerimiz, mağlup olacakları bir savaşa girmemeleri. Fenerbahçe, geçmişte şampiyonluklar, kupalar, maçlar kaybetmiştir, yine kaybedebilir fakat Fenerbahçe geçmişte girdiği hiçbir savaşı, mücadeleyi kaybetmemiştir, yine kaybetmeyecektir."



"Şampiyonluğa yürüyeceğiz"

Fenerbahçe'nin alın terine ve emeğine saygı gösterilmesi istenilen açıklamada, "Eğer yine bazı çevrelerin beklentisi Fenerbahçe camiasında karışıklık oluşturmaksa Fenerbahçe, başkanının önderliğinde, teknik heyeti, oyuncuları, taraftarı, yönetim kuruluyla omuz omuza, hep beraber şampiyonluğa yürüyecektir." ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçeli taraftarlar bir süre sonra dağıldı.

Yorumlar (0)