Fenerbahçe stoper transferinde atağa kalktı!

Güney Koreli stoperi Kim Min-Jae'yi Napoli'ye gönderen ve Dinamo Kiev'e elenerek Şampiyonlar Ligi umutlarını gelecek seneye erteleyen Fenerbahçe, stoper transferinde atağa kalktı. Luan Peres ile 3 yıllık sözleşme imzalayan sarı lacivertliler, Gustavo Henrique'yi de 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

SPOR 30.07.2022, 01:32 31.07.2022, 11:30 Hakan Öksüz
Fenerbahçe stoper transferinde atağa kalktı!

Şampiyonlar Ligi 2'nci ön eleme turunda Dinamo Kiev'e elenen temsilcimiz Fenerbahçe, Avrupa macerasına UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turundan devam edecek. 4 Ağustos Perşembe günü sahasında Çekya'nın Slovacko takımını ağırlayacak olan Fenerbahçe, ilk karşılaşmadan avantajlı bir skorla ayrılarak taraftarlarını bir nebze de olsa mutlu etmek istiyor.

Luan Peres, 3 yıllığına Fenerbahçe'de!

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Olimpik Marsilya'da top koşturan Luan Peres'i 3 yıllığına renklerine bağladı. 28 yaşındaki Brezilyalı oyuncu için Fransız ekibi Marsilya'ya bonservis bedeli olarak 5 milyon 225 bin avronun ödeneceği kaydedildi. Deneyimli savunmacı, kendisini Fenerbahçe'ye bağlayan sözleşmeye Ülker Stadı'nda imza attı.

Gustavo Henrique, kiralık olarak kadroya katıldı!

Güney Koreli stoper Kim Min-Jae'yi Napoli'ye gönderdikten sonra Jorge Jesus'un talepleri doğrultusunda harekete geçen sarı lacivertliler, bir savunmacıyı daha kadrosuna kattı. Fenerbahçe Kulübü'nden gelen resmi açıklamaya göre Flamengo'da oynayan Gustavo Henrique ile 1 yıllığına anlaşma sağlandı. 29 yaşındaki stoperin kiralık olarak kadroya katıldığı belirtildi. 

Yorumlar (0)