Fenerbahçe sonradan açıldı

Fenerbahçe, yeni sezona hazırlık çerçevesinde İngiltere Championship ekiplerinden Hull City ile oynadığı maçı 2-0 kazandı.

SPOR 10.07.2022, 23:12
Fenerbahçe sonradan açıldı

Fenerbahçe taraftarlarından merhum Alpay Kazan için Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nda oynanan mücadeleyi Kemal Mavi, Mehmet Kapluhan ve Onur Özütoprak hakem üçlüsü yönetti.

İlk devrede gol sesi çıkmadı

Maça sarı-lacivertliler; Altay, Osayi-Samuel, Ferdi, Kim Min-Jae, Szalai, Rossi, Lincoln, İrfan, Crespo, İsmail Yüksek ve Valencia ilk 11'yle başladı. 

Son anlarında sarı-lacivertlilerin baskı kurduğu müsabakanın ilk devresi 0-0 sona erdi.

Arda Güler etkisi...

İkinci devrenin başında Crespo ve Lincoln'ün yerine Zajc ve Brumu'yı oyuna dahil eden sarı-lacivertliler, karşılaşmanın 61'inci dakikasında ise Arda Güler, Serdar Aziz, Berisha, Serdar Dursun değişiklikleri yaparken, Ferdi, İrfan, Valencia ve Rossi oyundan alındı. 

Karşılaşmanın 81'inci dakikasında Szalai ve İsmail Yüksek oyundan alınırken, Novak ve Pelkas oyuna girdi. Teknik patron Jorge Jesus, 87'inci dakika da Osayi-Samuel yerine Burak Kapacak'ı oyuna aldı. 

Mücadelenin son kısmında baskıyı arttıran sarı-lacivertliler, 87'inci dakikada ceza sahası önünde serbest vuruş elde etti. Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki genç futbolcusu Arda Güler, şık bir vuruş yaptı ve topu ağlara gönderdi: 1-0

89'uncu dakikada Arda'nın soldan yaptığı ortada ceza sahası içerisinde Berisha'dan seken meşin yuvarlakla buluşan Serdar Dursun, topu kafayla ağlarla buluşturdu: 2-0

Fenerbahçe maçı 2-0 kazandı.






 







Yorumlar (0)