Fenerbahçe, Sivasspor karşısında galibiyet serisini sürdüremedi

Süper Lig'in 20. hafta karşılaşmasında Demir Grup Sivasspor'a misafir olan Fenerbahçe, sahadan 1-1'lik skorla ayrılarak 5 maçlık art arda kazanma serisini sona erdirdi.

SPOR 21.01.2021, 21:18 22.01.2021, 16:22
Fenerbahçe, Sivasspor karşısında galibiyet serisini sürdüremedi

Süper Lig'in 20. hafta müsabakasında Demir Grup Sivasspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaştı. Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan karşılaşma, 1-1'lik eşitlikle son buldu.

1 puanla yetindiler

Demir Grup Sivasspor'un golünü, dakikalar 18'i gösterdiğinde Mustapha Yatabare kaydetti. Konuk ekibin golü ise dakikalar 45+1'i gösterdiğinde penaltı vuruşuyla Enner Valencia'dan geldi.

Seri son buldu

5 maçlık galibiyet serisi Sivas'ta sona eren Fenerbahçe, söz konusu beraberliğin ardından puanını 39'a yükseltti. Demir Grup Sivasspor'un puanı ise 24 oldu.

Ligde pazartesi günü Demir Grup Sivasspor, Kasımpaşa'ya misafir olacak. Fenerbahçe ise Kayerispor'u konuk edecek.

Jose Sosa geri döndü

Sakatlığı atlatan ve son olarak Süper Lig'in 16. hafta karşılaşmasında deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-0 mağlup ettikler maçta 68. dakikada oyuna dahil olan Arjantinli futbolcu Jose Sosa, 3 maçlık aranın sonrasında maç kafilesinde yer aldı.

Erol Bulut, Arjantinli yıldızı Sivasspor karşılaşmasında yedek soyundurdu.

Puan farkı 2'ye yükseldi

20. haftaya lider Beşiktaş ile aynı puanda giren sarı-lacivertliler, bu neticenin ardından siyah-beyazlıların 2 puan gerisine düştü. 

20. haftayı 6-1'lik Denizlispor galibiyeti ile kapatan Galatasaray ise Fenerbahçe ile arasında bulunan puan farkını 3'e indirmiş oldu.



Yorumlar (0)