Fenerbahçe, Sirigu’yu istiyor! İşte son durum…

Altay Bayındır’a alternatif bulmak için transfer görüşmelerine devam eden Fenerbahçe yönetimi, İtalyan kaleci Savatore Sirigu ile temasa geçti. 

SPOR 03.08.2022, 13:09 03.08.2022, 17:48
Fenerbahçe, Sirigu’yu istiyor! İşte son durum…

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe yönetimi, yedek kaleci transferi konusunda dikkat çekici bir adım attı. 35 yaşındaki İtalyan milli kaleci Savatore Sirigu’nun menajeri ile temasa geçen sarı-lacivertliler, oyuncunun maddi şartlarını sordu. Genoa ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde bulunan Sirigu, şu ana kadar hiçbir takımla sözleşme imzalamadı. 

Uygun şartlar oluşursa sözleşme imzalanacak

Berke Özer’in takımdan ayrılışı sonrası yedek kaleci arayışlarını hızlandıran Ali Koç yönetimi, tecrübeli bir isimle anlaşarak Altay Bayındır’a alternatif kazandırmak istiyor. Bugüne kadar birçok isimle görüşen sarı-lacivertlilerin son günlerde Sirigu üzerinde yoğunlaştığı ve uygun şartların oluşması halinde tecrübeli kaleci ile sözleşme imzalanabileceği öne sürüldü. 

PSG ve Sevilla’da da forma giydi

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 1,5 milyon avro olan 35 yaşındaki İtalyan milli kaleci Salvatore Sirigu, profesyonel futbol kariyerine Venezia altyapısında başladı. Palermo, Cremonese ve Ancona formaları da giyen deneyimli file bekçisi, 2011 yılında 3,90 milyon avro bonservis bedeli ile PSG’ye transfer oldu. 2016 yılında Sevilla’ya kiralanan Sirigu, 1 sene sonra bedelsiz olarak Torino’ya geçiş yaptı. Geçen sene Genoa’ya transfer olan İtalyan kaleci, geçtiğimiz günlerde sözleşmesini tamamladı. Bonservisi elinde olan Sirigu’ya İtalya’dan da teklifler olduğu bildirildi. 

Yorumlar (0)