Fenerbahçe: Savcılar göreve

Fenerbahçe Spor Kulübü, Trabzonspor ile Antalyaspor arasındaki karşılaşmada açılan pankartın akabinde çok sert bir açıklama yayımladı. Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar da husus ile ilgili tüm girişimlerin destekleneceğini dile getirdi.

SPOR 01.05.2022, 00:10 03.05.2022, 10:59
Fenerbahçe: Savcılar göreve

Trabzonspor tribünlerinde açılan pankart, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün tepkisini çekti. Söz konusu pankartta Abdullah Avcı’nın omzunda bulunan silahta ‘kanarya’ olması, sarı-lacivertlileri adeta çileden çıkardı.

Sosyal medyadan seri paylaşımlarda bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü, savcıları göreve davet etti. Gerçekleştirilen açıklamada, “Halkı ve taraftarları adeta birbirine düşüren Trabzonspor Kulübü’nün bu yaptıklarının karşılıksız kalmaması için savcıları göreve çağırıyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

"Savcılar göreve"

Söz konusu açıklama, şöyle devam etti:

“Terör örgütünün duruşunu sahiplenen, Fenerbahçe takım otobüsünü hedef alan saldırıları meşrulaştıran, halkı ayrışma, nefret ve kine sürükleyen bu pankartın tribünde bulunmasına müsaade edenler hakkında savcıları göreve davet ediyoruz. 

Bir kent takımı, milyonlarca taraftarı olan Fenerbahçe'ye saldırıyor. Silahlı saldırıya gönderme yapıyor, FETÖ'nün ağzıyla konuşuyor.

Halkı ve taraftarları adeta birbirine düşüren Trabzonspor Kulübü’nün bu yaptıklarının karşılıksız kalmaması için savcıları göreve çağırıyoruz."
 

Dündar'dan destek

Diğer yandan, Uğur Dündar da sarı-lacivertli kulübün yaptığı paylaşımları alıntılayarak, “Yönetimimizin yapacağı bütün hukuki girişimleri sonuna dek destekliyoruz." ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar (0)