Fenerbahçe sahaya iniyor! İlk hazırlık maçının saati açıklandı

2022-2023 sezonu öncesi ilk hazırlık maçına çıkmaya hazırlanan Fenerbahçe, yarın saat 18.00’da Kuzey Makedonya ekibi FC Shkupi ile karşılaşacak. 

SPOR 21.06.2022, 13:55 22.06.2022, 10:32
Fenerbahçe sahaya iniyor! İlk hazırlık maçının saati açıklandı

Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde oynanacak olan müsabaka ile birlikte sarı-lacivertli ekibin yeni transferleri Lincoln ve Bruma’nın da ilk kez forma giymesi bekleniyor. Öte yandan Türk iş insanı Olgun Aydın’ın başkanlığını yaptığı Kuzey Makedonya temsilcisi FC Shkupi de bu sezon Şampiyonlar Ligi’ne Fenerbahçe gibi ön eleme turlarından katılacak. FC Shkupi’nin Avrupa macerası 1’inci ön eleme turundan itibaren başlayacak.

Bruma ve Lincoln ilk kez forma giyecek

Abant’ta kamp yaparak yeni sezona hazırlanan FC Shkupi, ilk hazırlık maçında Arnavutluk’un son şampiyonu Tiran ile karşı karşıya gelmişti. Fenerbahçe ise bu sezon ilk hazırlık maçına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni transfer Bruma ve Lincoln’ün de ilk maçlarındaki performansları ve son durumları merakla bekleniyor. 

“Zorlu bir yolculuk bizi bekliyor”

Abant’ta çok güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten FC Shkupi Başkanı Olgun Aydın, “Uzun süredir güçlü bir kadro oluşturabilmek için görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bu konuda önemli adımlar attık. Ben bir Türk olarak, bir Makedon takımıyla neler yapılabileceğini tüm Avrupa’ya göstermek istiyorum. Kendimi bu hedefe odaklamış vaziyetteyim. Şampiyonlar Ligi’nde ilk ön eleme turunda itibaren yer alacağız. Zorlu bir yolculuk bizi bekliyor” ifadelerini kullandı. 

“Fenerbahçe karşısında kendimizi test edeceğiz”

Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmayı çok arzuladıklarını dile getiren Başkan Olgun, “Elbette bu kolay bir süreç olmayacak. Ancak biz bu zor hedef için tam anlamıyla kenetlenmiş durumdayız. Bu kapsamda da Türkiye’nin en büyük kulüplerinden Fenerbahçe karşısında kendimizi test edeceğiz. Sayın Ali Koç’a ve beraberindeki yönetimine ilgileri ve alakaları sebebiyle çok teşekkür ediyorum. Onlar da bizimle çok yakından ilgilendiler. Her konuda bize yardımcı olmaya çalıştılar. İnşallah keyifli, sakatlıksız, güzel futbolun ortaya çıktığı bir maç olur. Biz de maç saatini iple çekiyoruz” şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)