Fenerbahçe - Real Madrid maçında gol yağmuru

Fenerbahçe, Audi Kupası üçüncülük maçında karşılaştığı Real Madrid'e 5-3 yenildi.

SPOR 31.07.2019, 21:20 31.07.2019, 22:18
Fenerbahçe - Real Madrid maçında gol yağmuru

Bayern Münih, Tottenham ve Real Madrid'in yer aldığı Audi Cup'ta üçüncülük maçına çıkan Fenerbahçe, İspanyol devi Real Madrid ile karşı karşıya geldi.

Audi Cup'ta Real Madrid ile karşılaşan Fenerbahçe, gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada 5-3 yenildi.

Fenerbahçe ile Real Madrid arasında oynanan mücadeleye Benzema'nın hat-trick'i, dört gol yemesine karşın Altay'ın kurtarışları ve Reyes'in hataları damga vurdu.

Fenerbahçe'nin gollerini; Garry Rodriguez (6), Dirar (34) ve Ozan Tufan (59) kaydetti. Real Madrid'in golleri ise; Benzema (12, 27, 53), Nacho (62) ve Mariano Diaz'dan (79) geldi.

ERSUN YANAL'DAN AÇIKLAMA

Maçın ardından konuşan Ersun Yanal, “Yeni kurmaya çalıştığımız takımımızı da görme imkanımız oldu. Avrupa'da da transferin kolay olmadığını söyledim hep. En iyisini yapmaya çalışıyoruz. Hiç yan yana gelmeyecek oyuncularla oynamak zorunda kalıyoruz ama bu hazırlık maçlarının gerçeğidir. Kolarov kendisini kanıtlamış bir oyuncu. Kendi kariyerinde de, dünyadaki değerlendirmede de en iyi adamlardan bir tanesi. Ferdi'nin oynayarak gelişeceğini biliyoruz. İnce düşünmek zorundayız. Devamlı oynayacağı bir opsiyon olduğu takdirde olacak, yoksa bizle devam edecek. Hasan Ali Kaldırım iki yıl önce de aynı sakatlığı geçirdi. Büyük ihtimal 6-8 hafta içerisinde kendisini aramızda göreceğiz" açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)