Fenerbahçe Nwakaeme ile görüşüyor mu? Resmi açıklama geldi

Son dönemde spor basınında hızla yayılan iddialar üzerine bir açıklama yayımlayan Fenerbahçe Spor Kulübü, Trabzonspor’un eski yıldızı Anthony Nwakaeme için herhangi bir transfer girişiminde bulunulmadığını açıkladı. 

SPOR 20.06.2022, 16:39 21.06.2022, 15:10
Fenerbahçe Nwakaeme ile görüşüyor mu? Resmi açıklama geldi

Geçen sezon Trabzonspor’un şampiyonluğunda önemli rol oynayan 33 yaşındaki yıldız futbolcu Anthony Nwakaeme, kısa süre önce sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunarak bordo-mavili camiaya veda etmişti. Hangi kulübe transfer olacağı uzun süredir merakla beklenen yıldız futbolcu için basında en çok ismi geçen kulüp ise Fenerbahçe’ydi. 

Fenerbahçe, Nwaekeme iddialarını yalanladı

Son dönemde daha da artan bu iddialar üzerine sarı-lacivertli kulüpten yeni bir açıklama geldi. Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, “Kulübümüz, Nijeryalı futbolcu Anthony Nwaekeme ile ilgili ne geçmişte ne de bu dönemde hiçbir transfer girişiminde bulunmamıştır. Bahse konu olan futbolcunun menajeri kulübümüzle iletişim kurmuş olsa da kendisine oyuncu ile ilgilenmediğimiz bildirilmiştir” ifadeleri kullandı. 

Nwakaeme hangi kulübe imza atacak?

Geçen sezon Trabzonspor formasıyla 36 maça çıkan Nijeryalı futbolcu Anthony Nwaekeme, toplamda 2 bin 798 dakika sahada kaldı. Bu sürede 15 gol, 11 asist gibi takımına ciddi bir katkı sağlayan yıldız isim, 38 yıl sonra gelen şampiyonluğun da baş mimarlarından oldu. Kısa süre önce sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak bordo-mavililere veda eden 33 yaşındaki futbolcunun adı uzun süredir Fenerbahçe ile anılıyordu. Nwakaeme ile Beşiktaş ve Hull City’nin de ilgilendiği iddia ediliyor. 

Yorumlar (0)