Fenerbahçe'nin stoper adayı Ruben Semedo!

Yeni sezonun kadrosunu şimdiden kurmak isteyen Fenerbahçe, Portekizli stoper Ruben Semedo ile görüşmelere başladı. Portekiz Milli Takımı ile Dünya Kupası'na gitmek isteyen Semedo'nun, düzenli olarak forma giyebileceği Fenerbahçe ile anlaşmaya yakın olduğu kaydedildi.

SPOR 19.06.2022, 17:40 20.06.2022, 11:18 Hakan Öksüz
Fenerbahçe'nin stoper adayı Ruben Semedo!

Portekizli teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde yeni sezonda lig şampiyonu olmak isteyen Fenerbahçe, transfer faslını hızlı şekilde bitirmeye çalışıyor. Edinilen bilgilere göre geçen sezonun ikinci yarısında Yunanistan ekiplerinden Olimpiakos'a kiralık olarak gönderilen Ruben Semedo, yeniden Porto'ya döndü. 

Transferde son aşamaya gelindi

İddialara göre Semedo, Jorge Jesus'un radarına yakalandı. Tecrübeli teknik adamın verdiği listedeki bütün futbolcularla el sıkışmak isteyen Fenerbahçe yönetiminin, Semedo ile temasa geçtiği öğrenildi. 28 yaşındaki Portekizli oyuncu ile yapılan görüşmelerin, son aşamaya geldiği kaydedildi.

Dünya Kupası'na gitmek istiyor

Jorge Jesus'un, Benfica'nın başında bulunduğu dönemde Semedo'yu kadrosunda görmek istediği ancak bunu gerçekleştiremediği belirtildi. Semedo'nun, sezon içinde bir takımda süre alarak, Portekiz Milli Takımı ile Kasım ayında Katar'da yapılacak turnuvaya gitmek istediği ileri sürüldü.

Jorge Jesus isminin transferi kolaylaştırabileceği kaydedildi. Portekizli Semedo, daha önce Sporting, Villarreal, Huesca ve Rio Ave gibi takımlarda top koşturdu.

Yorumlar (0)